Jaa Kysely

Poll linkki

500 px
350 px
250 px
Esikatsele

velhon esikatselu:

Leveys - px Pituus - px

sulje esikatselu
! Käyttämäsi selain ei ole tuettu Käyttämäsi selain ei ole optimoitu Tolunaa varten, suosittelemme että asennat viimeisimmän version Päivitä
Tolunan paneelissa ollessasi olet tietosuojailmoituksemme alainen. Voit tarkastaa sen täällä. Sivustomme käyttää evästeitä joiden tarkoitus on parantaa käyttäjäkokemustasi. Mikäli haluat tietää asiasta enemmän voit lukea evästekäytäntömme.
TRUSTe


Päivitetty viimeksi: 31 toukokuuta 2020
 

Toluna Influencers -paneelin tietosuojailmoitus

 

Keitä me olemme?

Olemme Toluna Group Limited ("Me eri muodoissaan" tai "Toluna”). Näet konsernin jäsenet napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
https://www.tolunacorporate.com/copy-of-offices.

Toluna on verkossa toimiva tiedonkeruuryhmä, joka tarjoaa korkealaatuista markkinatutkimustietoa eri liiketoiminta-alueilla toimiville asiakkailleen, mukaan lukien muut markkinatutkimuslaitokset ja muut kaikenkokoiset kansainväliset- ja yritysasiakkaat. Toteutamme ja ylläpidämme myös suuria verkkokuluttajapaneeleita, jotka tarjoavat asiakkaillemme reaaliaikaista digitaalista tietoa kuluttajien mielipiteistä markkinatutkimuskyselyjen ja analytiikkajärjestelmien kautta.

Toluna-yritys, jonka jäseneksi olet rekisteröitynyt, on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötiedoistasi.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (DPO), jonka tehtävänä on valvoa tätä tietosuojailmoitusta koskevia kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien kaikki pyynnöt laillisten oikeuksiesi käyttämisestä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [Ota meihin yhteyttä].

Tätä tietosuojailmoitusta ei sovelleta, jos olet suostunut osallistumaan kolmansien osapuolten hallinnoimiin kyselyihin. Näissä tilanteissa Toluna ei ole kyselyn toimeksiantaja, ja kyseisten kyselyjen toimeksiantaja hallinnoi niiden tekniikoita/välineitä ja kyselytuloksia tai kyselytietoja. Katso asianomaisen toimeksiantajan tietosuojakäytännöstä lisätietoja sen yksityisyyttä koskevista käytännöistä.

 

Mikä on tietosuojasitoumuksemme sinua kohtaan?

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka keräämme, käytämme, jaamme ja turvaamme henkilötietojasi, jotka annat osoitteessa http://www.toluna.com (meidän "sivustomme”) ja/tai mobiilisovelluksemme kautta, kun ryhdyt vaikuttajapaneelimme jäseneksi ja osallistut kyselyihin ja/tai tutkimuksiin ("kyselyt”) joita teemme asiakkaitamme varten ja heidän puolestaan. Siinä selitetään myös yksityisyyden suojasi ja kuinka sinuun sovellettavat lait voivat suojata sinua. Sen tarkoituksena on täydentää muita ilmoituksia ja yksityisyyden suojaa koskevia käytäntöjä eikä syrjäyttää niitä.

Rekisteröityminen, jäsenyyden käyttö ja kirjautuminen jäsentilille sekä järjestelmiemme ja välineidemme käyttö ("palvelut”) ovat tämän tietosuojailmoituksen alaista toimintaa.

Tämä tietosuojailmoitus toimitetaan kerroksittaisessa muodossa, joten voit napsauttaa seuraavassa määriteltyjä alueita. Sanastosta näet joidenkin tässä tietosuojailmoituksessa käytettyjen termien merkityksen.

 

Usein kysytyt kysymykset:

 

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöön liittyviä tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (ts. anonyymeja tietoja).

Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erityyppisiä henkilötietojasi, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

(A) Henkilöllisyystiedot – nimi (sisältää etu- ja sukunimet, tyttönimen sekä avioliiton kautta saadut nimet), syntymäaika, siviilisääty, sukupuoli, panelistitunnus ja käyttäjätunnus.
 

(B) Yhteystiedot – postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
 

(C) Henkilötietojen erityisryhmät – etninen/rodullinen alkuperä, terveys, genetiikka, poliittinen mielipide, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen ja seksielämä.
 

(D) Demografiset tiedot / profiilitiedot – mielenkiinnon kohteet, mieltymykset, palaute ja kyselyvastaukset, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, ikä, siviilisääty, sukupuoli, syntymäpäivä, kotitalouden koko, tulot, koulutus ja työllisyystilanne.
 

(E) Tekniset tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, kirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetuksen ja sijainnin, selaimen laajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joita käytät tämän verkkosivuston käyttämiseen.
 

(F) Pseudonymisoidut tiedot ovat tunnistettavissa olevia tietoja yksilöivinä tunnisteina, esim. panelistitunnuksia, tai teknisiä tietoja käytetään niin, että nimi, yhteystiedot ja muut välittömät tunnisteet poistetaan.

 

 

Vaikuttajapaneelin jäsenet

Kun ryhdyt vaikuttajapaneelimme jäseneksi ("Jäsen"), pääset osallistumaan kyselyihimme. Pyydämme sinua täyttämään rekisteröintilomakkeen osoitteessa https:\\toluna.com (meidän "sivustomme") tai kumppaneidemme verkkosivuilla näkyvien linkkien kautta. Voit rekisteröityä jäseneksi myös mobiilisovelluksemme kautta.

 

Vaikuttajapaneelimme ei-jäsenet

Jos et ole vaikuttajapaneelimme jäsen ("ei-jäsen"), mutta otat osaa kyselyymme ja annat meille henkilötietojasi, ainoat säilyttämämme henkilötietosi ovat sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, ikääsi koskevat tiedot, kokonainen tai osittainen postinumero, konetunniste ja IP-osoite. Säilytämme tiedot, jotta voimme:

 
  • ottaa sinuun yhteyttä, jos olet voittanut palkinnon tai sinulla on oikeus kannustimeen, jolloin keräämme ja säilytämme näitä henkilötietoja sovellettavan lain tai asetuksen edellyttämässä laajuudessa (esimerkiksi verotussyistä, jos sellaisia on);
     
  • löytää kyselyn, johon sovellut vastaamaan
     
  • parantaa käyttäjäkokemusta.  
     
Emme ota sinuun yhteyttä mistään muusta syystä. 
 

Julkiset foorumit ja blogit

Verkkosivustomme tarjoaa julkisesti saatavilla olevia blogeja tai yhteisöfoorumeita. Muista, että mitä tahansa näillä alueilla antamiasi tietoja voivat lukea, kerätä ja käyttää muutkin, joilla on pääsy niihin. Näytämme tyytyväisten asiakkaiden henkilökohtaisia suosituksia sivustollamme muiden tukiviestien lisäksi. Suostumuksellasi voimme julkaista antamiasi suosituksia käyttäjätunnuksellasi. Jos haluat päivittää tai poistaa suosituksesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [Ota meihin yhteyttä].

Ota huomioon, että muut käyttäjät voivat lukea, kerätä, säilyttää ja/tai käyttää kaikkia henkilötietojasi, joita päätät julkaista sivustolla, yhteisöalueella (julkisessa viestissä seinälläsi, mielipiteenä, aiheena, väittelynä, tykkäyksenä tai muulla julkisella alueella tai foorumilla), ja niitä voidaan käyttää ei-toivottujen viestien lähettämiseen sinulle.

Suosittelemme, että et paljasta henkilötietojasi millään julkisella foorumilla tai yhteisöalueella, joita saatat löytää sivustolta. Emme koskaan pyytäisi sinua antamaan yhteystietojasi tai henkilöllisyystietojasi julkisella yhteisöalueella, vaikka se olisi osa kyselyä. Emme voi taata, että kolmannet osapuolet, joille jaat henkilötietojasi julkisilla foorumeilla tai yhteisöalueilla, pitävät ne turvassa tai luottamuksellisina. Huomaa, että emme ole vastuussa niistä henkilötiedoista, jotka olet itse päättänyt lähettää tai tehdä julkisiksi. Emme myöskään ole vastuussa sivustolla julkaisemastasi sisällöstä, jonka voi löytää verkkopohjaisten hakukoneiden avulla. 

 

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja kuinka käytämme henkilötietojasi?

Seuraavassa taulukossa on esitettynä yksityiskohtaisemmin tavat, joilla käytämme henkilötietojasi. Jos käytämme kolmansia osapuolia mallintamiseen, analyyttisiin tarkoituksiin tai tietojen yhteensovittamistarkoituksiin, voit olla varma, että tällaiset osapuolet eivät saa käyttää henkilötietojasi mistään muista kuin taulukossa mainituista syistä. Teemme sopimuksia näiden kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme, että tietosi pidetään turvassa ja luottamuksellisina ja että ne poistetaan tietojen säilyttämis- ja tuhoamiskäytäntöjemme mukaisesti, kuten Panelistien tietosuojailmoituksessa on määritelty.

Monissa maissa laki velvoittaa meitä selittämään oikeusperustat, joihin nojaudumme käsitellessämme henkilötietojasi. Nämä oikeusperustat on lueteltu seuraavassa, ja voimme käyttää useampaa kuin yhtä laillista perustaa henkilötietojesi käsittelyssä.

Suostumus – Tietyissä tapauksissa keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi, esim. osallistuessasi kyselyihin kysymme sinulta, haluatko osallistua.

Sopimusvelvoitteet – Joissakin tapauksissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi noudattaaksemme sopimusvelvoitetta, esim. käyttäessämme henkilötietojasi palkintojen lähettämiseen.

Lakien noudattaminen – Lain velvoittamana saatamme joutua keräämään ja käsittelemään henkilötietojasi vastauksena viranomaisten lainmukaisiin pyyntöihin tai esim. uskoessamme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojaamiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tai sivustomme ehtojen rikkomusten tutkimiseksi tai viranomaisten esittämään pyyntöön vastaamiseksi.

Oikeutettu etu – Tarkoittaa yrityksemme etua liiketoimintamme johtamisessa ja hallinnoimisessa, jotta voimme tarjota sinulle parhaan palvelun/tuotteen sekä parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Varmistamme, että harkitsemme ja punnitsemme mahdollisia sinuun ja oikeuksiisi kohdistuvia vaikutuksia (sekä positiiviset että negatiiviset), ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi. Emme käytä henkilötietojasi toimintoihin, joissa sinuun kohdistuva vaikutus ylittää etumme (ellei meillä ole suostumustasi tai ellei laki muuten vaadi tai salli sitä).

 

Toiminta Tarkoitus   Tietojen tyyppi
Jäsenyytesi Jäsenhakemuksen rekisteröinti ja käsittely (a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot (panelistitunnus)
 
Hallinnoidaksemme suhdetta sinuun, mihin sisältyy seuraavat:
  • Toluna-pisteiden tai palkintojen käsitteleminen ja toimittaminen, Toluna-pisteiden vaihtaminen lahjakortteihin/kuponkeihin ja ilmoittaminen palkintoarvontoihin, mukaan lukien henkilötietojesi jakaminen luotettaville kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat sinulle kannustimia puolestamme
  • ilmoittaminen ehtoihin tai tietosuojakäytäntöömme tehdyistä muutoksista
  • pyyntö jättää arvostelu tai kutsu kyselyn suorittamiseen
  • muu jäsenyyteesi liittyvä syy.
 
(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot (panelistitunnus)
Markkinatutkimukset
  • Pyydämme sinua osallistumaan ja antamaan palautetta kyselyiden kautta, mukaan lukien kertomaan meille mieltymyksistäsi ja kuluttajatarpeistasi. Tähän voi sisältyä myös käyttäytymisen analysointi eri tavoin ja eri tarkoituksiin, mutta vain jos tällaiset käytöt on tarkoitettu markkinatutkimusta varten.
  • Saatamme kyselyn kautta antamallasi suostumuksella pyytää sinua luovuttamaan tiettyjä henkilötietojen erityisryhmiä, mutta vain jos se on kyseisen kyselyn kannalta merkityksellistä ja lain mukaan sallittua.
(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Henkilötietojen erityisryhmät
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot (panelistitunnus)
Tieteellinen tutkimus / turvallisuuden seuranta (haittavaikutusten raportointi lääketurvatietokantaan) Saatamme pyytää sinua osallistumaan sellaisten asiakkaiden kyselyihin, jotka ovat erityyppisistä organisaatioista, kuten kansanterveysjärjestöistä, kaupallisista järjestöistä tai hyväntekeväisyysjärjestöistä, tai jotka ovat yliopistojen tutkijoita jne., ja ne voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla. (a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Henkilötietojen erityisryhmät (terveys, esim. sairaus, vointi, hoito, kuluttajatuotteet ja haittavaikutukset)
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
Mobiililaitekyselyt ja käyttö

Käytämme mobiilisovellusta, joka voi tulevaisuudessa luvallasi sisältää sijaintiperusteista aluepaikannusta. Jos hyväksyt mobiilisovelluksen lataamisen ja käytön matkapuhelimellasi, tablet-laitteellasi tai tietokoneellasi (laite), keräämme seuraavat tiedot:

  • Sivuston hallinnoimiseksi, käyttäjien liikkumisen seuraamiseksi sivustolla ja Internetissä. Käytämme mobiilianalytiikkaohjelmistoa, joka auttaa meitä ymmärtämään paremmin, kuinka käytät mobiilisovellustamme laitteellasi. Tämä ohjelmisto voi tallentaa tietoja esimerkiksi sovelluksen käyttötiheydestä, sovelluksen tapahtumista, koostetusta käytöstä, suorituskyvystä ja sovelluksen latauspaikasta;
  • Laadun tarkkailuun, petos- tai muista oikeudellisista syistä, joihin viitataan tässä tietosuojailmoituksessa;
  • Tekniset tiedot ja demografiset tiedot / profiilitiedot kerätään kirjautuessasi käyttämään mobiilisovellustamme sekä suorittamiesi kyselyiden kautta. Käytämme näitä tietoja tietojen yhteensovittamis- ja rikastamistarkoituksiin sekä asiakkaidemme mainostehokkuuskampanjoihin;
  • Kerätäksemme demografisia tietoja koko käyttäjäkannastamme, mukaan lukien esimerkiksi markkinointitutkimuksen suuntausten yleiseen analysointiin. Asiakkaamme voivat yhdistää nämä tiedot muiden tietojen kanssa tuottaakseen ”koostettuja” raportteja. He saattavat myös luoda tieteellisiä raportteja mallinnettuun tietoon perustuen. ”Mallinnettu tieto” on demografisiin ominaisuuksiin ja käyttäytymisominaisuuksiin perustuvaa tietoa (kuten sukupuolesi, ikäsi ja mieltymyksesi), jota käytetään ennustamaan, mitä ihmiset, joilla on samat tai samankaltaiset ominaisuudet, katsoisivat tai ostaisivat. Näihin tekniikoihin perustuvia raportteja voidaan saada näiltä yrityksiltä yksilöllisinä tai koostettuina tietoina.
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot (automaattisesti kerätyt – järjestelmä- ja suorituskykytiedot käyttämäsi laitteen tyypistä, käyttöjärjestelmäversiosta, laitetunnisteesta sekä laitteen käyttötiedoista, kuten laitteen prosessorista ja sovelluksen versiosta sekä maantieteellisestä sijainnista)
(f) Pseudonymisoidut tiedot
Profilointi Voimme käyttää demografisia tietojasi / profiilitietojasi profilointitarkoituksiin ja (jos olet aiemmin antanut meille etnisen/rodullisen profiilisi) voimme käyttää myös näitä tietoja profilointitarkoituksiin, mikäli se on paikallisen lain mukaan sallittua. Tämä tarkoittaa, että yhdistämme sinut sopiviin kyselyihin nähdäksemme, sovellutko tiettyihin kyselyihin. Syntymäpäiväsi päivitetään automaattisesti, jotta voimme varmistaa, että valitsemme yksilöt heidän kyseiseen kyselyyn tarvittavan ikänsä perusteella. (c) Henkilötietojen erityisryhmät (etninen/rodullinen profiili)
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
Tietojen yhteensovittaminen ja rikastaminen Saatamme ajoittain jakaa joitain henkilötietojasi valittujen ja luotettavien kolmansien osapuolten käsittelijöille. Nämä osapuolet voivat liittää aiemmin sinusta kerättyjä analyyttisiä tai demografisia tietoja, jotka voivat olla julkisista lähteistä (esim. kiinteistön omistaminen) ja/tai yksityisistä lähteistä (esim. tilaajaluettelot tai vähittäiskaupan ostot paikoista, joissa sinulla on tili). Jaamme henkilöllisyys- ja yhteystietosi vain etukäteen antamallasi suostumuksella, joka voi olla osa kyselyä tai kutsu osallistua tällaisiin ohjelmiin.
Voimme käyttää pseudonymisoituja tietojasi ja/tai demografisia tietojasi / profiilitietojasi myös lisätäksemme niitä olemassa oleviin anonyymeihin tietojoukkoihin tai luodaksemme uusia.
Käytämme niitä, jotta voimme rikastuttaa sinusta tallentamiamme tietoja parantaaksemme paneeliprofiiliasi ja paneelin jäsenkokemustasi sekä varmistaaksemme, että sinut valitaan asiaankuuluviin kyselyihin.
Tätä tietosuojailmoitusta päivitettäessä osapuolet ovat tällä hetkellä (tai voivat tulevaisuudessa olla) seuraavat: Acxiom Corp, CACI Limited, Experian Limited, Liveramp Holdings Inc., Merkle UK One Limited, Micromarketing_Systeme and Consult GmbH, The Nielsen Company (US) LLC, Oracle Corp ja SegmentIQ Limited ja mitkä tahansa niiden tytäryhtiöistä.
(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot (esim. IP-osoite, ADID:t, selain- ja laitetiedot (mukaan lukien mobiililaitetunnukset, sovelluksen tekniset tiedot, käyttö, suorituskyky, tiedot ja sijaintitiedot))
(f) Pseudonymisoidut tiedot
Mainostehokkuuskampanjat ja samankaltaiset ryhmät
  • Mainostehokkuuden mittaamiseksi ja/tai sellaisten ”samankaltaisten” ryhmien luomiseksi, joissa on yhteiset demografiset tiedot / profiilitiedot (tai kiinnostuksen kohteet). Asiakkaamme löytävät sitten ihmisiä, jotka ovat samanlaisia kuin nämä ryhmät, ja käyttävät tätä tietoa tavalla, joka tavoittaa uusia potentiaalisia kuluttajia ja auttaa heitä siten parantamaan mainontansa kohdistamista sekä verkkomainontamallejaan.
  • Voimme jakaa yksilöivän panelistitunnuksesi (UID) asiakkaillemme, jotka voivat kirjoittaa, asettaa tai lukea evästeitä tai käyttää muita teknisiä tietoja sinusta useista paikoista, mukaan lukien omat palvelimemme tai järjestelmämme. Jos osallistut, UID-tunnuksesi tallennetaan tai liitetään niihin teknisiin tietoihin, jotta me ja/tai asiakkaamme voimme suorittaa mainostehokkuuskampanjoita verkossa, seurata verkkosivustoilla käyntejäsi, käyttää demografisia tietojasi / profiilitietojasi, joilla luodaan samankaltaisia segmenttejä ja/tai saadaan muuta tietoa sinusta verkossa. Jos olet ollut vuorovaikutuksessa verkkomainoksen tai -kampanjan kanssa, asiakkaamme lähettää UID-tunnuksesi ja tietyn kyselyn meille, ja voimme tarjota sinulle mahdollisuuden täyttää kysely.

Emme siirrä henkilöllisyys- tai yhteystietoja asiakkaillemme, ellemme ole ensin saaneet suostumustasi, eivätkä kolmannet osapuolet saa ottaa sinuun yhteyttä tai käyttää tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

(b) Yhteystiedot (sähköpostiosoite)
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot (UID, asetusevästeet
(f) Pseudonymisoidut tiedot
Mainosten näkyvyys ja mittaaminen

Saatamme yhdistää henkilötietosi asiakkaidemme tai luotettavien kumppaneidemme tietoihin määrittääksemme, käytätkö joitain heidän tuotteitaan tai palveluitaan ja/tai oletko altistunut jollekin heidän mainoksistaan. Tämä auttaa asiakkaitamme ymmärtämään paremmin kuluttajien käyttäytymistä, kun mainoksia näytetään näille.

Emme siirrä henkilöllisyys- tai yhteystietoja kolmansille osapuolille, ellemme ole ensin saaneet suostumustasi, eivätkä kolmannet osapuolet saa ottaa sinuun yhteyttä tai käyttää tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

(a) Henkilöllisyystiedot (UID)
(b) Yhteystiedot (sähköpostiosoite)
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot

Lakimääräinen luovuttamisvelvollisuus / velvollisuus luovuttaa tietoja viranomaisille Vaikka teemme kaikkemme yksityisyytesi suojaamiseksi, saatamme joutua luovuttamaan henkilötietosi vastauksena viranomaisten laillisiin pyyntöihin, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan asettamat vaatimukset taikka haasteeseen tai muuhun oikeudenkäyntimenettelyyn vastaaminen, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojaamiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tai sivustomme ehtojen rikkomusten tutkimiseksi tai viranomaisten esittämään pyyntöön vastaamiseksi.

(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(d) Demografiset tiedot / profiilitiedot
(e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot

Vilpin ja laadun tarkkailu Käytämme useita teknologiatietoja laadunvalvontaan, validointiin sekä petosten havaitsemiseen ja ehkäisyyn, mukaan lukien kyselytulosten eheyden varmistaminen. Lisätietoja on osiossa ‘Mitä muita seurantatekniikoita käytämme osallistumiisi kyselyihin ja muihin tarkoituksiin? (e) Tekniset tiedot
(f) Pseudonymisoidut tiedot

 

Kenelle jaamme henkilötietojasi?

 

Jokainen konsernimme jäsen, joka löytyy osoitteesta https://www.tolunacorporate.com/copy-of-offices saa pääsyn henkilötietoihisi tai voi käyttää niitä edellä olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin ja/tai harjoittaakseen tavanomaista liiketoimintaamme, kuten tarjotakseen, ylläpitääkseen ja räätälöidäkseen sivustojamme ja palveluitamme, kommunikoidakseen kanssasi ja toteuttaakseen lailliset liiketoimintatarkoituksemme sopimusturvaa noudattaen.

Yleensä vastauksemme, jotka keräämme sinulta kyselyjemme kautta, toimitetaan asiakkaillemme joko anonymisoidussa ja koostetussa muodossa tai pseudonymisoidussa muodossa. Jos toimitamme tulokset anonymisoidussa ja koostetussa muodossa, tulokset sisältävät tietoja yksilöryhmistä, eivät yksilötason tietoja. Jos toimitamme tulokset pseudonymisoidussa muodossa, tulokset ovat yksilöllisiä ja niissä käytetään määritettyä panelistitunnusta tai muita yksilöllisiä tunnisteita, mutta ne eivät sisällä henkilöllisyys- tai yhteystietojasi.

Sinua koskevia henkilöllisyys- tai yhteystietoja annetaan asiakkaillemme vain tietyissä kyselyissä tutkimustarkoitusta varten, emmekä koskaan toimita tällaisia tietoja asiakkaillemme, ellemme ole ensin saaneet suostumustasi ja vahvistaneet heidän kanssaan, että he käyttävät tietoja sovellettavan lain ja markkinatutkimuskäytäntöjen mukaisesti.

Voimme aika ajoin käyttää kolmansia osapuolia lähettämään sinulle shekkejä tai käsittelemään palkintojen toimittamista ja/tai käyttää muita kolmansia osapuolia niiden osapuolten tarkoituksiin, jotka tarjoavat meille tai asiakkaillemme palveluja, kuten tietojen käsittely- tai analytiikkapalveluja tai tietojen liittämistä sinusta aiemmin kerättyihin tietoihin. Tällaiset kolmannet osapuolet eivät saa käyttää henkilötietojasi mistään muusta syystä. Teemme sopimuksia näiden kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme, että henkilötietosi pidetään turvassa ja poistetaan tietojen säilyttämis- ja tuhoamiskäytäntöjemme mukaisesti.

Toluna saattaa aika ajoin käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa sähköpostiosoiteluetteloiden hallintaan ja sähköpostien lähettämiseen tai kolmannen osapuolen luettelohallinnan tarjoajia löytääkseen omien jäseniemme kanssa yhteensopivia henkilöitä muiden luetteloiden tai paneelien jäsenistä tai vahvistaakseen antamiesi henkilötietojen virheettömyyden. Nämä yritykset saavat käyttää henkilötietojasi kirjallisesti saamiensa ohjeiden mukaisesti ja vain silloin, kun se on tarpeellista näiden palvelujen toimittamiseen puolestamme. Näiden yritysten on sellaisissa tapauksissa noudatettava tietosuojakäytäntöämme ja turvallisuusvaatimuksiamme, eivätkä ne saa käyttää meiltä saamiaan henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Vaikka pyrimme suojelemaan yksityisyyttäsi kaikin keinoin, henkilötietojen luovuttaminen viranomaisille saattaa joskus olla välttämätöntä lain niin määrätessä, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan asettamat vaatimukset. Voimme lain velvoittamana luovuttaa henkilötietojasi esimerkiksi myös haasteeseen tai muuhun oikeudenkäyntimenettelyyn vastatessamme, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojaamiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tai sivustomme ehtojen rikkomusten tutkimiseksi tai viranomaisten esittämään pyyntöön vastaamiseksi.

Katso edellä olevasta taulukosta lisätietoja näistä käyttötavoista.

 

Siirrämmekö henkilötietojasi muihin maihin?

 

Toluna on maailmanlaajuinen yritys, ja henkilötietosi siirretään muille Toluna-yrityskonsernin jäsenille ja luotettaville palveluntarjoajillemme, jotka sijaitsevat muissa maissa kuin missä asut. Huomaa, että muiden maiden lait voivat poiketa kotimaassasi voimassa olevista laeista. Katso oheinen luettelo kaikista Toluna-yrityksistä: https://tolunacorporate.com/about/.

Jos asut Euroopan talousalueella, noudattaakseen yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) Toluna on ottanut käyttöön riittävät suojatoimenpiteet tietojesi ja oikeuksiesi suojaamiseksi, mukaan lukien tietosuojaa koskevat vakiolausekkeet henkilötietojen siirtämisestä kolmansille osapuolille maihin, joissa vaatimukset eivät ole riittäviä Euroopan komission päätöksen mukaisesti.

 

Toluna USA Inc. – EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely

Maailmanlaajuinen varmuuskopiointi- ja isännöintipalvelukeskuksemme sijaitsee Yhdysvalloissa. Toluna USA Inc. (“Toluna USA”) on Toluna-yrityskonsernin jäsen, ja kaikki käyttämämme tiedot siirretään Toluna USA:han näihin tarkoituksiin. Toluna USA tunnistaa, että Euroopan talousalue on laatinut tiukat suojakäytännöt, jotka säätelevät Euroopan talousalueelta tulevien henkilötietojen käsittelyä, mukaan lukien vaatimukset riittävän suojan tarjoamisesta Euroopan talousalueen ulkopuolelle siirrettäville tiedoille. Toluna varmistaa, että se tarjoaa riittävän suojan kaikkien Euroopan talousalueen yksilöiden (myös sinun) tiettyjen henkilötietojen käsittelylle.

Toluna USA osallistuu EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn ja on todistanut noudattavansa sitä. Toluna on sitoutunut käsittelemään kaikkia Euroopan unionin (EU) jäsenvaltioista vastaanotettuja henkilötietoja Privacy Shield -järjestelyn ja sovellettavien Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti. Lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä saat Yhdysvaltojen kauppaministeriön Privacy Shield -luettelosta osoitteesta [https://www.privacyshield.gov/list].

Toluna USA on vastuussa vastaanottamiensa henkilötietojen käsittelystä ja niiden siirtämisestä tämän jälkeen Tolunaa edustaville kolmansille osapuolille (Iron Mountain) Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Toluna USA noudattaa Privacy Shield -periaatteita henkilötietojen edelleen siirtämisessä EU-maista ja Sveitsistä, mukaan lukien tietojen edelleen siirtämistä koskevat määräykset. Jos tämän tietosuojailmoituksen ehtojen ja Privacy Shield -periaatteiden välillä on ristiriitoja, Privacy Shield -periaatteita sovelletaan.

Yhdysvaltain kauppakomissio (FTC) valvoo, että Toluna noudattaa henkilötietojen vastaanottamista tai siirtämistä koskevia ehtoja Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä saat Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -sivustolta osoitteesta https://www.privacyshield.gov. Joissakin olosuhteissa, kuten täyttääksemme kansallista turvallisuutta tai lainvalvontaa koskevat vaatimukset, voimme luovuttaa henkilötietoja viranomaisille lain niin määrätessä.

Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti Toluna USA sitoutuu ratkaisemaan valitukset, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä. Euroopan talousalueella sijaitsevien henkilöiden, joilla on Privacy Shield -käytäntöömme liittyviä kysymyksiä tai valituksia, tulee ensin ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostiosoitteeseen [Ota meihin yhteyttä].

Jos olet tehnyt tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvän valituksen, jota emme ole käsitelleet tai ratkaisseet tyydyttävällä tavalla, ota (veloituksetta) yhteyttä Yhdysvalloissa toimivaan ulkoiseen sovittelijaan osoitteessa feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Tietyissä tilanteissa, jotka on määritelty tarkemmin Privacy Shield -sivustolla https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint, voit olla oikeutettu vaatimaan sitovaa välimiesmenettelyä, kun muita riitojenratkaisumenettelyjä ei ole saatavilla.

Voit joissakin tilanteissa valita sitovan välimiesmenettelyn valituksesi käsittelyä varten edellyttäen, että olet toiminut seuraavasti: (1) vienyt valituksesi suoraan Tolunalle ja antanut meille mahdollisuuden ratkaista ongelma; (2) hyödyntänyt riippumatonta riitojenratkaisumekanismia, joka on määritetty kohdassa Kuinka kysyt kysymyksiä tai teet valituksen? jäljempänä olevassa kappaleessa; ja (3) ottanut asian esille asiaankuuluvan tietosuojaviranomaisen välityksellä ja antanut Yhdysvaltojen kauppaministeriölle mahdollisuuden ratkaista valitus ilman, että siitä on kuluja sinulle. Lisätietoja sitovasta välimiesmenettelystä saat asiakirjasta Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -järjestely: Liite 1 (Sitova välimiesmenettely) osoitteesta https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

 

Millä muilla tavoilla voit ryhtyä vaikuttajapaneelimme jäseneksi? – Mobiilisovelluksemme

 

Mobiilisovellukset

Voit liittyä jäseneksi käyttämällä mobiilisovellustamme (sovellus). Kun lataat mobiilisovelluksemme ja käytät sitä, keräämme automaattisesti järjestelmä- ja suorituskykytietoja käyttämäsi laitteen tyypistä, käyttöjärjestelmäversiosta, laitetunnisteesta sekä laitteen käyttötiedoista, kuten laitteen prosessorista, käyttömuistista, tallennustilasta sekä sovelluksen versiosta. Käytämme mobiilisovelluksemme kautta kerättyjä tietoja tämän tietosuojakäytännön ehtojen ja jäljempänä määritettyjen ehtojen mukaisesti.

Lähetämme sinulle ajoittain pikailmoituksia ilmoittaaksemme sinulle kyselyistä ja kysyäksemme, haluatko osallistua tiettyihin markkinointitutkimuksiin tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Jos et enää halua vastaanottaa pikailmoituksia, voit poistaa ne käytöstä laitteesi asetuksista. Jotta voimme lähettää sinulle asianmukaisia ilmoituksia, meidän on kerättävä laitteestasi joitakin tietoja, kuten käyttöjärjestelmä- ja käyttäjätunnistetietoja.

 

Tekstiviestit

Voimme tuoda saataville joko suoraan tai kolmansien osapuolten kautta palvelun, jolla voit vastaanottaa tekstiviestejä langattomaan laitteeseesi ("tekstiviestipalvelu")

Palveluntarjoajasi normaaleja data- ja viestihintoja sovelletaan kaikkeen tekstiviestien vaihtoon. Mobiilipalveluntarjoajasi laskuttaa kaikki maksut, ja ne maksetaan sille. Vakuutat, että olet sen langattoman laitteen omistaja tai valtuutettu käyttäjä, joka viestejä vastaanottaa, sekä olet valtuutettu hyväksymään asiaankuuluvat maksut. Sinusta tekstipalvelun yhteydessä saamamme henkilötiedot saattavat sisältää henkilöllisyys- ja yhteystietosi, palveluntarjoajasi nimen sekä viestien päivämäärän, ajan ja sisällön. Edellä mainittuja tietoja käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Mikäli maksuja veloitetaan langattoman laitteesi laskuissa, saatamme joutua tarjoamaan verkko-operaattorillesi asiaankuuluvat henkilöllisyys- ja yhteystietosi tässä yhteydessä. Myös puhelinoperaattorisi ja muut palveluntarjoajat saattavat kerätä tietoa langattoman laitteen käytöstäsi, ja niiden toimintaa ohjaavat niiden omat käytännöt. Tiedostat ja hyväksyt, että tekstiviestipalvelu tarjotaan langattomien järjestelmien kautta, jotka käyttävät radiota (ja muita keinoja) tietoliikenteen välittämiseen monimutkaisissa verkoissa. Emme ole vastuullisia mistään tekstiviestien vastaanottamisen viivästyksistä, sillä viestien välitys riippuu verkko-operaattorisi toimivasta tiedonsiirrosta. Tekstiviestipalvelut tarjotaan sellaisina kuin ne ovat. Emme takaa, että tekstiviestipalvelun käyttösi on yksityistä tai tietoturvattua, emmekä ole vastuullisia mistään mahdollisesti kokemastasi yksityisyyden tai tietoturvan puutteesta. Olet täysin vastuussa varotoimien ja sellaisten turvatoimien toteuttamisesta, jotka parhaiten sopivat tilanteeseesi sekä tekstiviestipalvelun aiottuun käyttöön. Voit luopua tästä palvelusta milloin tahansa tilisivusi kautta ja poistamalla valinnan ”Hyväksyn kyselykutsujen vastaanottamisen tekstiviestinä” Henkilötiedot-välilehdellä. Voit luopua palvelusta myös tekstiviestitse seuraamalla ohjeita, jotka lähetämme sinulle tekstiviestillä, mikäli tämä palvelu on saatavilla asuinmaassasi.

 

Kertakirjautuminen

Voit kirjautua sisään sivustollemme käyttämällä kirjautumispalveluita, kuten Facebook Connectia tai Open ID -tarjoajaa. Nämä palvelut todentavat henkilöllisyytesi ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden ryhtyä jäseneksi. Facebook Connectin kaltaiset palvelut antavat sinun julkaista tietoja tällä sivustolla tapahtuvasta toiminnastasi profiilisivullasi jakaaksesi ne muille verkostosi jäsenille.

 

Suositus

Jos päätät käyttää suosituspalveluamme kertoaksesi ystävälle sivustostamme, voit lähettää ainutkertaisen linkin ystävällesi. Jos ystäväsi liittyy jäseneksi, annamme sinulle Toluna-pisteitä palkkiona.

 

Mitä evästeitä käytämme sivustollamme?

 

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista sivustomme käyttäjistä ja arvioidakseen tiettyjen kampanjoiden aikaiset käynnit ja napsautukset. Näin sivustomme käyttö on sinulle miellyttävää, ja evästeiden ansiosta voimme myös parantaa sivustoamme. Nämä evästeet vanhenevat, kun selausistunto päättyy. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.
Eväste on pieni kirjain- ja numerotiedosto, jonka tallennamme selaimeesi tai tietokoneesi kiintolevylle, jos annat siihen luvan. Evästeet sisältävät tietoa, joka siirretään tietokoneesi kiintolevylle.
Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista saat evästekäytännöstämme: https://www.toluna.com/cookies .

 

Mitä muita seurantatekniikoita käytämme osallistumiisi kyselyihin ja muihin tarkoituksiin?

 

Kyselyt – asiakasevästeiden seuranta, myös mainostehokkuuskampanjoissa
Voimme jakaa yksilöivän panelistitunnuksesi (UID) asiakkaillemme, jotka voivat kirjoittaa, asettaa tai lukea evästeitä tai käyttää muita sinua koskevia teknisiä tietoja useista paikoista, mukaan lukien omat palvelimemme tai järjestelmämme. Jos osallistut, UID-tunnuksesi tallennetaan tai liitetään niihin teknisiin tietoihin, jotta me ja/tai asiakkaamme voimme suorittaa mainostehokkuuskampanjoita verkossa, seurata verkkosivustoilla käyntejäsi, käyttää demografisia tietojasi / profiilitietojasi, joilla luodaan samankaltaisia segmenttejä ja/tai saadaan muuta tietoa sinusta verkossa. Jos olet ollut vuorovaikutuksessa verkkomainoksen tai -kampanjan kanssa, asiakkaamme lähettää UID-tunnuksesi ja tietyn kyselyn meille, ja voimme tarjota sinulle mahdollisuuden täyttää kysely.

Voit poistaa minkä tahansa näistä kampanjoista käytöstä napsauttamalla seuraavaa poista käytöstä -painiketta:

 

Muut tekniikat

 

 

Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset.

Kun olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoista ja -malleista. Keräämme näitä teknisiä tietoja käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja, digitaalisia sormenjälkitekniikoita ja muita vastaavia tekniikoita. Saatamme saada teknisiä tietoja sinusta myös, jos vierailet muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät evästeitämme. Katso lisätietoja evästekäytännöistämme

 

 

 

Palvelimen lokitiedostot:

Voimme kerätä IP-osoitteita, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), viittaus-/poistumissivun, käyttöjärjestelmän, päivämäärä-/aikaleiman ja/tai napsautussuunnan tietoja. Nämä tekniset tiedot voidaan yhdistää muihin sinusta kerättyihin tietoihin palveluidemme ja sivuston toimivuuden parantamiseksi sekä analyyttisen tiedon keräämistä varten.

 

 

Sormenjälkitekniikat:

Yleensä digitaaliset sormenjälkitekniikat määrittävät käyttäjän tietokoneelle yksilöivän tunnisteen eli ”konetunnisteen” laitteen tunnistamiseksi ja seuraamiseksi (“tekniikka"). Tekniikalla analysoidaan julkisesti saatavilla olevat tiedot ja tietokoneen verkkoselaimelta ja muusta julkisesti saatavilla olevista tietopisteistä saadut tiedot, mukaan lukien tietokoneesi tekniset asetukset, ominaisuudet ja IP-osoite, joiden avulla luodaan laitteelle määritetty ainutlaatuinen tunniste. Käytämme tekniikkaa laadunvalvontaan, validointiin sekä petosten havaitsemiseen ja ehkäisyyn, mukaan lukien kyselytulosten eheyden varmistaminen. Toluna ottaa käyttöön asianmukaiset tekniset ja toiminnalliset prosessit ja menettelyt sen varmistamiseksi, että tekniikka on turvallista eikä aiheuta kohtuuttomia riskejä yksityisyyden suojalle tai tietoturvalle ja että tekniikkaa käytetään ja levitetään ammattimaisella ja eettisellä tavalla ja (a) tämä tietosuojailmoituksen, (b) muiden lausuntojen ja/tai ilmoitusten, jotka on annettu sinulle yhteisön jäsenenä, ja (c) sovellettavien lakien ja markkinatutkimussääntöjen mukaisesti. Jos tekniikan käytön yhteydessä havaitaan epäeettistä käyttäytymistä tai tekniikan käyttämistä tavalla, joka on tietosuojailmoituksen kanssa epäjohdonmukainen, ryhdytään välittömästi toimiin tällaisen epäeettisen käyttäytymisen kieltämiseksi ja tekniikan asianmukaisen hallinnoinnin varmistamiseksi.

 

Mainonta

Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa joko näyttääksemme mainontaa sivustollamme tai hallinnoidaksemme mainontaamme muilla sivustoilla. Kolmannen osapuolen kumppanimme voivat käyttää evästeiden kaltaisia tekniikoita kerätäkseen tietoja toiminnastasi niiden sivustoilla sekä muilla sivustoilla tarjotakseen sinulle mainontaa, joka perustuu selaustoimintaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Jos olet Euroopan talousalueella ("ETA") ja et halua, että näitä tietoja käytetään kiinnostukseen pohjautuvien mainosten näyttämiseen, voit kieltäytyä napsauttamalla tästä. Huomaa, että tämä ei estä mainosten lähettämistä sinulle, vaan saat jatkossakin yleisiä mainoksia.

 

Digitaalinen sormenjälki

Yleensä digitaaliset sormenjälkitekniikat määrittävät yhden ainutlaatuisen tunnisteen eli ”konetunnisteen” käyttäjän tietokoneelle sen tunnistamiseksi ja jäljittämiseksi. Emme käytä digitaalista sormenjälkitekniikkaa (“tekniikka") henkilöllisyystietojesi tai yhteystietojesi keräämiseen tai verkkotoimintojesi seuraamiseen, emmekä häiritse tietokoneesi käyttöä tai hallintaa tai muuta, muokkaa tai vaihda sen asetuksia tai toimintoja. Käytämme tekniikkaa ajoittain tietyissä markkinatutkimusohjelmissa auttaaksemme asiakkaitamme varmistamaan kyselytulosten eheyden. Tekniikalla analysoidaan julkisesti saatavilla olevat tiedot ja tietokoneen verkkoselaimelta tai muusta julkisesti saatavilla olevista tietopisteistä saadut tiedot, mukaan lukien tietokoneesi tekniset asetukset, ominaisuudet ja IP-osoite, joiden avulla luodaan tietokoneelle määritetty ainutlaatuinen tunniste. Ainutlaatuinen tunniste on aakkosnumeerinen. Avustaaksemme asiakkaitamme kyselytulosten eheyden suojaamisessa ja varmistamisessa (a) voimme liittää tai yhdistää ainutlaatuisen tunnisteesi sinuun ja kaikkiin henkilötietoihisi; (b) voimme jakaa ainutlaatuisen tunnisteesi asiakkaillemme ja muille näyte- tai paneelipalveluntarjoajille ja (c) voimme saada tai vastaanottaa sinuun liitetyn ainutlaatuisen tunnisteen kolmannelta osapuolelta, mukaan lukien rajoituksetta näyte- tai paneelipalveluntarjoajat tai asiakkaamme – toimitamme nämä tiedot kolmansille osapuolille (asiakkaamme mukaan lukien) kuitenkin ainoastaan koostetussa ja anonymisoidussa muodossa tai pseudonymisoidussa muodossa. Lisäksi kaikki meiltä saadut tai vastaanotetut ainutlaatuiset tunnisteet, jotka on liitetty sinuun, suojataan tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Lain vaatimissa tilanteissa pyydämme sinulta etukäteen suostumusta. Käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja varmistaakseen, että tekniikka on turvallinen ja varma eikä aiheuta yksityisyys- tai tietoturvariskejä. Käytämme ja jaamme tekniikkaa ammattimaisella ja eettisellä tavalla (a) tämän tietosuojailmoituksen, (b) kaikkien vastaajillemme tekemiemme tiedonantojen ja/tai lausuntojen ja (c) voimassa olevien lakien ja markkinatutkimussääntöjen mukaisesti. Jos huomaamme tai saamme tietää, että tekniikkaa on käytetty epäeettisellä tavalla tai tavalla, joka on ristiriidassa vastaajillemme tekemiemme tiedonantojen ja/tai lausuntojen kanssa tai joka rikkoo voimassa olevia lakeja ja markkinatutkimussääntöjä, ryhdymme välittömästi toimiin tällaisen epäeettisen käytön kieltämiseksi ja tekniikan asianmukaisen hallinnoinnin varmistamiseksi.

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tekniikka on turvallista eikä aiheuta kohtuuttomia yksityisyys- tai tietoturvariskejä, ja käytämme sekä jaamme tekniikkaa ammattimaisella ja eettisellä tavalla (a) tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti, (b) muiden antamiemme ilmoitusten ja / tai tiedonantojen mukaisesti ja (c) sovellettavien lakien ja markkinatutkimuskäytäntöjen mukaisesti. Siinä tapauksessa, että havaitsemme tai saamme tietää epäeettisestä menettelystä tekniikan käytön yhteydessä tai jos tekniikkaa käytetään tavalla, joka on ristiriidassa meidän teille antamien lausuntojen ja / tai tietojen kanssa tai on ristiriidassa sovellettavien lakien ja markkinatutkimuskäytäntöjen kanssa, ryhdymme välittömiin toimiin tällaisen epäeettisen toiminnan estämiseksi ja tekniikan asianmukaisen hallinnon varmistamiseksi.

 

Sosiaalisen median pienoisohjelmat

Sivustomme sisältää sosiaalisen median toimintoja, kuten Facebookin tykkäyspainikkeen (ja pienoisohjelmia, kuten Jaa tämä -painikkeen tai interaktiivisia miniohjelmia, jotka suoritetaan sivustollamme). Nämä toiminnot voivat kerätä IP-osoitteesi, tallentaa sivustomme sivut, joilla käyt, ja ne voivat asettaa evästeen toiminnon asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Sosiaalisen median toiminnot ja pienoisohjelmat ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai niitä isännöidään suoraan sivustoltamme. Näiden toimintojen käyttö on niitä tarjoavan yrityksen yksityisyyssuojailmoituksen alaista.


Mikä on voittajakäytäntö ja yksityisyystakuu?

Jäsenten ja muiden kyselyihin osallistujien joukosta arvotaan sattumanvaraisesti henkilöitä, jotka voivat voittaa palkintoja osallistumalla kyselyihin, sisältöihin, peleihin ja muihin kampanjoihin. Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai sivustomme kautta. Toluna julkaisee voittajien käyttäjätunnukset sivustollaan, blogeissaan ja uutiskirjeissään. Katso lisätietoja Käyttöehdot ja -edellytykset -sivulta. Ei-jäsenille annetut raha- ja muut palkinnot lähetetään suoraan voittajille.


Mitä turvatoimenpiteitä käytämme henkilötietojesi suojaamiseksi?

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojen vahingossa tapahtuvan katoamisen, käyttämisen tai luvattoman pääsyn, muuttamisen tai luovuttamisen. Lisäksi rajoitamme henkilötietojesi käyttöoikeuden niihin työntekijöihin, edustajiin, urakoitsijoihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on tarve tietää liiketoiminnallisista syistä. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Vaikka teemme kaikkemme tietojesi turvaamiseksi, valitettavasti mikään järjestelmä ei voi taata niiden olevan 100 %:n turvassa. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi turvallisuudesta tai jos sinulla on syytä uskoa, että hallussamme olevat henkilötietosi eivät ole enää turvassa, ota meihin välittömästi yhteyttä tässä tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyjä, joiden avulla voidaan puuttua henkilötietojen epäiltyihin tietoturvaloukkauksiin ja ilmoittaa sinulle ja kaikille soveltuville sääntelyviranomaisille tai valvontaviranomaisille rikkomuksista, jos meidän on niin lain mukaan tehtävä.


Mitkä ovat tietojen säilyttämis- ja tuhoamiskäytäntömme?

 

Kuinka kauan henkilötietojani käytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden keräystarkoitusten toteuttamiseksi, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, luvattoman käytön tai henkilötietojen luovuttamisen mahdolliset vaarat, henkilötietojesi käsittelytarkoitukset ja sen, onko meidän mahdollista saavuttaa nämä tavoitteet muilla keinoilla, sekä sovellettavat oikeudelliset vaatimukset.

Jos olet Euroopan talousalueen kansalainen tai asukas tai jos käsittelemme henkilötietojasi Euroopan talousalueella, tietyissä tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja jäljempänä olevasta osiosta Oikeutesi.

Koska kyselyjen tuloksia ja muuta koostettua tai pseudonymisoitua tietoa käytetään tutkimus-, tieteellisiin, historiallisiin ja/tai tilastollisiin tarkoituksiin (joko julkisesti tai yksityisesti rahoitettuihin), me yhdessä asiakkaidemme tai muiden kolmansien osapuolien kanssa voimme käyttää näitä tietoja sellaisiin tarkoituksiin ehtojen mukaisesti toistaiseksi ilman erillistä ilmoitusta.

 

Omistajanvaihdokset

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti, joten saatamme myydä tai ostaa omaisuutta. Tällaisten liiketoimien aikana Tolunan oikeus ottaa yhteyttä jäseniin ja käyttäjäprofiilissasi vapaaehtoisesti antamasi tiedot ovat yleensä yksi siirretyistä liiketoimintavaroista. Tolunan sulautuminen, myynti tai liikeomaisuuden siirtäminen olennaisesti tai kokonaan (johon sisältyy vaikuttajapaneelimme) tai muu perustavanlaatuinen yrityskauppa tapahtuisi taholle, joka suostuu toimimaan tietosuojailmoituksemme kaikkien olennaisten ehtojen mukaan. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja/tai sivustollamme julkaistaan näkyvä ilmoitus, jos jokin tapahtuma voi johtaa uusiin ehdotettuihin henkilötietojesi käyttötarkoituksiin, jotka eivät sovi yhteen tässä tietosuojailmoituksessa esitettyjen käyttötarkoitusten ja henkilötietojesi käyttöön tekemiesi valintavaihtoehtojen kanssa

 

Linkit

Saatamme aika ajoin tarjota vierailijoille mahdollisuuden linkittäytyä vapaaehtoisesti muille sivustoille. Toluna ei tarkasta näiden sivustojen tietosuojakäytäntöjen sisältöä tai vaikutusta eikä ole vastuussa niistä.

 

Lasten yksityisyyden suoja

Toluna ei tietoisesti kerää tietoja alle 16-vuotiaista lapsista ilman vanhempien, laillisen holhoojan tai lapsen huollosta vastuullisen aikuisen henkilön suostumusta. Voimme ajoittain kutsua nuoria soveltuvia henkilöitä (16–17-vuotiaita) osallistumaan teini-ikäisille tarkoitettuihin paneeleihin. Noudatamme kyselyissämme lasten ja nuorten suojelemiseksi laadittuja EU:n Safer Internet -ohjelman säädöksiä, yleisiä tietosuojasäädöksiä sekä COPPA- ja ESOMAR-säädöksiä. Jos olet alle 16-vuotiaan lapsen vanhempi tai huoltaja ja huomaat, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, etkä ole tietoinen tällaisesta käsittelystä, ota meihin yhteyttä tässä tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla, niin ryhdymme kohtuullisiin toimiin välittömästi poistaaksemme kaikki tällaiset tiedot.

 

Oikeutesi


Kuinka pääset tietoihisi, käytät jäsenpalvelualuetta ja/tai päivität, korjaat tai poistat tietojasi?

Pyydettäessä Toluna ilmoittaa sinulle, onko hallussamme mitään henkilötietojasi. Saat pääsyn henkilötietoihisi, voit korjata niitä, pyytää meitä poistamaan ne tai päättää jäsenyytesi kirjautumalla jäsentilillesi. Seuraamalla ohjeita tietosi päivittyvät automaattisesti tietokantaamme. Näitä tarkoituksia varten ja siinä tilanteessa, jos et pysty korjaamaan henkilötietojasi itse tilisi, kautta, voit kirjoittaa meille tämän tietosuojailmoituksen lopussa olevaan postiosoitteeseen tai ottaa meihin yhteyttä täällä. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kohtuullisessa ajassa.


Kuinka lopetat vaikuttajapaneelin jäsenyyden?

Jos haluat lopettaa Tolunan jäsenyytesi tai jos haluat, että lakkaamme käsittelemästä henkilötietojasi, voit lakkauttaa jäsenyytesi tilisi asetuksissa. Valitse tilauksen perumisvaihtoehdot näytön vasemmasta alareunasta ja napsauta sitten "Peru tilisi" -linkkiä. Seuraamalla ohjeita tietoihisi tulee merkintä ”älä ota yhteyttä”, eikä Toluna enää lähetä sinulle viestejä. Lisäksi menetät kaikki palkkiosi, joita et ole lunastanut ennen tietojesi poistamista. Voit myös lähettää poistamispyynnön suoraan sähköpostilla käyttämällä Yhteydenotto -lomaketta. Jos haluat ottaa suoraan meihin yhteyttä, löydät kaikki sähköpostilinkit sivustoltamme. Jokainen vastaanottamamme sähköposti luetaan ja siihen vastataan erikseen. Tämän muutoksen käsittely vie useimmiten 2–3 päivää, mutta tilasi viimeistely saattaa kestää jopa kaksi viikkoa. Huomaa, että saatat edelleen saada viestejä lyhyen aikaa ennen kuin järjestelmämme on täysin päivittynyt.


Tietojen säilyttäminen

Jos lopetat jäsenyytesi, emme enää käytä henkilötietojasi ottaaksemme yhteyttä sinuun, mutta varmuuskopiointimenettelymme mukaisesti säilytämme henkilötietosi, kunnes henkilötietosi lopulta hävitetään tietojen säilyttämis- ja tuhoamiskäytäntöjemme mukaisesti, ja jatkamme tietoturvamenetelmien ja -tekniikoiden käyttöä henkilötietojesi suojaamiseksi.


Kuinka kysyt kysymyksiä tai teet valituksen?

Voit ohjata kaikki henkilötietojesi käyttöä tai luovuttamista koskevat kysymykset tai valitukset tietosuojayhteyshenkilöllemme. Tutkimme henkilötietojen käyttöön tai luovutukseen liittyvät valitukset tai kiistatilanteet ja pyrimme ratkaisemaan ne 30 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta.

Jos asut Euroopan talousalueella ja sinulla on ratkaisematon yksityisyys- tai tietojenkäyttöongelma, jota emme ole käsitelleet tyydyttävällä tavalla, tutustu oikeuksiisi tehdä valitus jäljempänä olevan kohdan mukaisesti [Voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle milloin tahansa].
 

Muut oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, jolloin saatamme tarkistaa henkilöllisyytesi, ennen kuin voimme vastata pyyntöösi.

  • Voit saada poistettua, korjattua tai rajoitettua henkilötietojasi, jos ne ovat epätarkkoja tai vaativat päivittämistä. Sinulla voi myös olla tietyissä olosuhteissa oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista; tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista lakisääteisten vaatimusten sekä muiden velvoitteiden ja tekijöiden vuoksi. Voit päivittää tilitietojasi tililläsi tai ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä olevaan osoitteeseen.

  • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos emme käytä henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

 

Oikeutesi Euroopan talousalueella (ETA)

Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on lisäksi seuraavat oikeudet:

  • Voit saada henkilötietosi siirrettyä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joita olemme käyttäneet alun perin antamallasi suostumuksella tai joita olemme käyttäneet sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle milloin tahansa. Luettelon kansallisista tietosuojaviranomaisista löydät täältä: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.html.

    Arvostaisimme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheesi ennen kuin otat yhteyttä tietosuojavaltuutettuun, joten ota ensin yhteyttä meihin.

 

Tietosuojailmoituksen muutokset ja velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista

Tätä versiota päivitettiin viimeksi tietosuojakäytännön yläosaan merkittynä päivänä.
 

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalausuntoa milloin tahansa, joten käy lukemassa se säännöllisesti. Jos päätämme muokata tietosuojailmoitustamme, ilmoitamme muutoksista kotisivulla tai muissa mielestämme sopivissa paikoissa, jotta tiedät, minkälaisia tietoja keräämme, miten käytämme tietoja ja missä tilanteissa, jos tarpeen, luovutamme niitä. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme niistä täällä, sähköpostitse tai kotisivullamme annettavalla ilmoituksella ennen muutoksen tulemista voimaan.
 

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Pidä tilitietosi ajan tasalla, jos henkilötietosi muuttuvat sinä aikana, kun hallinnoimme tietojasi.

 

Tietosuojayhteyshenkilön tiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavaan osoitteeseen:

The Data Protection Officer
Toluna
85 Uxbridge Road
London
W5 5TH

 

OK
Peruuta
Olemme poistaneet Facebook-kirjautumisprosessimme. Anna Facebook-sähköpostiosoitteesi saadaksesi linkin salasanan luomiseen.
Syötä voimassa oleva Sähköposti
Peruuta
Työskentelemme asian parissa...
Kun lataat kuvan, sivustomme näyttää paremmalta.
Lähetä