Share Kysely

Poll linkki

500 px
350 px
250 px
Esikatsele

velhon esikatselu:

Leveys - px Pituus - px

sulje esikatselu
! Käyttämäsi selain ei ole tuettu Käyttämäsi selain ei ole optimoitu Tolunaa varten, suosittelemme että asennat viimeisimmän version Päivitä
Alkaen 25. Toukokuuta 2018 olemme päivittäneet Yksityisyysilmoitustamme. Päivitetyn version voit lukea täältä. Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä löydätte klikkaamalla: Evästeet.
TRUSTe
 
Päivitetty viimeksi: 25.05.2018


Toluna-vaikuttajapaneelin tietosuojailmoitus

 

Keitä me olemme?

Olemme Toluna Group Limited, joka on osa ITWP Acquisitions Limitedin maailmanlaajuista konsernia (“me” “meidän” “meitä” tai “Toluna”). Voit nähdä konserniin kuuluvat jäsenet napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
http://www.toluna-group.com/en-gb/search-results/contact-us-main

Toluna on verkossa toimiva tiedonkeräysryhmä, joka tarjoaa korkealaatuisia markkinatutkimustietoja asiakkaille, jotka toimivat eri liiketoiminta-aloilla. Näihin kuuluvat muut markkinatutkimusyritykset sekä kaikenkokoiset kansainväliset ja yritysasiakkaat. Me myös luomme ja ylläpidämme suuria verkkokuluttajapaneeleita sekä tarjoamme asiakkaillemme kuluttajien näkemyksiä digitaalisesti ja reaaliajassa markkinatutkimuksiemme ja analytiikka-alustojemme avulla.

 

Mikä on tietosuojasitoumuksemme?

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneita suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka keräämme, käytämme, jaamme ja suojaamme sivustollamme http://www.toluna.com (“sivusto”) antamiasi henkilötietoja, joita saamme liittyessäsi vaikuttajapaneelimme jäseneksi tai osallistuessasi kyselyihin ja/tai tutkimuksiin, joita teemme asiakkaitamme varten ja heidän puolestaan (“kyselyt”). Siinä kerrotaan myös tietosuojaan liittyvät oikeutesi ja sen, kuinka sovellettavat lait suojaavat sinua.
[Tämä tietosuojailmoitus on kerrosteisessa muodossa, joten voit napsauttamalla siirtyä eri aihealueiden välillä. Voit tarkistaa sanastosta tietosuojailmoituksessa käytettyjä termejä.]

 

Usein kysytyt kysymykset:

 
 

Mitä henkilötietoja keräämme ja kuinka käytämme niitä?

 

Vaikuttajapaneelin jäsenet

Kun suostut vaikuttajapaneelimme jäseneksi (“jäsen”), pääset osallistumaan kyselyihimme. Pyydämme täyttämään rekisteröintilomakkeen sivustollamme tai yhteistyökumppaniemme sivustoilla olevien linkkien kautta. Rekisteröintiprosessin aikana annat meille henkilö- ja yhteystietojasi ja saamme myös joitakin muita tietoja kyselyosallistumisesi kautta, kuten demografisia tietoja/profiilitietoja, teknisiä tietoja ja pseudonymisoituja tietoja.
 

Käytämme henkilö- ja yhteystietojasi
  • yhteydenottoihin vaikuttajapaneelin jäsenyyteesi liittyen.
  • kannustimien maksuun - kun ansaitset kannustinpisteitä kyselyihin osallistumisen kautta, pisteet talletetaan tilillesi. Kun haluat lunastaa pisteet, käytämme henkilö- ja yhteystietojasi palkkioiden lähettämiseen.
  • kutsujen lähettämiseen kyselyihin osallistumista varten - niissä kysymme, oletko kiinnostunut osallistumaan tuleviin kyselyihimme. Saatamme myös ilmoittaa vaikuttajapaneelin jäsenyystilisi kautta kyselyistä, joihin saatat olla henkilötietojesi perusteella sopiva osallistuja.

Saatamme ajoittain pyytää henkilötietoihisi liittyviä erikoiskategoriatietoja tiettyjä kyselyitä varten. Jos sovellettava laki niin edellyttää, pyydämme suostumustasi ennen kyseisten henkilötietojen erikoiskategorioiden käsittelyä.

Käytämme demografisia tietojasi/profiilitietojasi, jotta löytäisimme sinulle sopivat kyselyt. Syntymäpäiväsi päivitetään automaattisesti, jotta voimme valita oikean ikäisiä henkilöitä kyselyitämme varten.
 

Vaikuttajapaneelimme ei-jäsenet

Jos et ole vaikuttajapaneelimme jäsen (“ei-jäsen”), mutta osallistut kyselyyn ja annat meille henkilötietojasi, ainoat säilyttämämme henkilötietosi ovat sähköpostiosoite, sukupuoli, ikä, postinumero, koneen tunnus ja IP-osoite. Me säilytämme tiedot, jotta voimme
  • ottaa yhteyttä, jos olet voittanut palkinnon tai ansainnut kannustimen. Tässä tapauksessa keräämme ja ylläpidämme kyseisiä henkilötietoja sovellettavan lain tai määräyksen edellyttämän määrän verran (esim. verotussyistä).
  • löytää kyselyn, johon sovit vastaamaan.
  • parantaa käyttäjäkokemusta.
Emme ota sinuun yhteyttä mistään muista syistä.
 

Julkiset foorumit ja blogit

Sivustomme sisältää julkisesti saatavilla olevia blogeja ja yhteisöfoorumeita. Muistathan, että muut näillä alueilla vierailevat henkilöt saattavat lukea, kerätä ja käyttää antamiasi tietoja.
Näytämme tyytyväisten asiakkaidemme henkilökohtaisia suosituksia sivustollamme muiden suositusten lisäksi. Suostumuksellasi saatamme julkaista suosituksesi yhdessä käyttäjänimesi kanssa. Jos haluat päivittää tai poistaa suosituksesi, ota yhteyttä
tästä.

Muistathan, että kaikki sivustolla tai yhteisöalueella julkistamasi henkilötiedot (seinälläsi olevassa julkisessa viestissä, mielipiteenä, keskusteluaiheena,
väittelyt, tykkäämisenä tai muulla julkisella alueella tai foorumissa) ovat toisten käyttäjien luettavissa, kerättävissä, säilytettävissä ja/tai käytettävissä ja niitä saatetaan käyttää ei-toivottujen viestien lähettämiseen. Suosittelemmekin, ettet paljasta ja/tai anna henkilötietojasi sivuston julkisilla foorumeilla tai yhteisöalueilla, koska emme pysty takaamaan, että kolmannet osapuolet, jotka mahdollisesti keräävät ja käsittelevät henkilötietojasi kyseisiltä foorumeilta tai yhteisöistä, pitävät ne suojattuina. Muistathan, että emme ole vastuussa henkilötiedoista, joita lähetät tai julkaiset. Emme myöskään ole vastuussa sivustolla julkaisemastasi sisällöstä, joka saattaa löytyä hakukoneiden avulla.
Toluna ei koskaan pyydä sinua antamaan yhteys- tai henkilötietojasi kyselyn osana, joten älä siirrä kyseisiä tietoja kolmannelle osapuolelle, koska emme pysty takaamaan niiden turvallisuutta.

Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa tietoja henkilöstä, joista kyseinen henkilö voidaan tunnistaa. Niihin eivät sisälly tiedot, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).

Saatamme kerätä, käyttää, säilyttää ja siirtää erityyppisiä henkilötietoja, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

(A) Henkilötiedot – nimi (sisältää etunimen, sukunimen, tyttönimen ja avionimen), syntymäpäivä, siviilisääty, sukupuoli, panelistitunnus ja käyttäjänimi. 

(B) Yhteystiedot – postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

(C) Henkilötietojen erikoiskategoriat – etninen/rodullinen alkuperä, terveys, genetiikka, poliittinen mielipide, uskonto, seksuaalinen suuntautuneisuus ja sukupuolielämä ja biometriikka (käytetään tunnistamistarkoituksiin).

(D) Biometriikka tarkoittaa henkilötietoja, jotka on saatu jonkin erityisen teknisen käsittelyn yhteydessä ja jotka liittyvät luonnollisen henkilön fyysisiin, fysiologisiin tai käyttäytymisominaisuuksiin. Tietojen avulla voidaan tunnistaa tai vahvistaa luonnollisen henkilön henkilöllisyys, niitä ovat esim. kasvokuvat tai sormenjälkitiedot. 

(E) Demografiset tiedot/profiilitiedot - mielenkiinnon kohteet, mieltymykset, palaute ja kyselyvastaukset ja seuraavat tiedot mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen: ikä, siviilisääty, sukupuoli, syntymäpäivä, kotitalouden koko ja tulot, koulutus sekä työsuhteen tila. 

(F) Tekniset tiedot sisältävät internet-protokollan (IP) osoitteet, sisäänkirjautumistiedot, selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetukset ja -sijainnin, selainlaajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja -alustan sekä muu tekniikka laitteilla, joita käytät päästäksesi sivustolle. 

(G) “Pseudonymisoidut tiedot” ovat ainutlaatuisina tunnisteina tunnistettavia tietoja, esim. panelistitunnukset. Suorat tunnisteet, kuten nimi ja yhteystiedot kuitenkin poistetaan.  

 

Kenelle annamme henkilötietoja?

Kaikki kyselyiden välityksellä kerätyt vastaukset annetaan asiakkaillemme kootussa tai pseudonymisoiduissa muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedot annetaan henkilöryhmistä, ei yksilötasolla, mutta ne saattavat sisältää pseudonymisoituja tietoja.

Sinua koskevia henkilötietoja tai yhteystietoja saatetaan antaa asiakkaillemme tietyissä kyselyissä vain tutkimustarkoituksiin, emmekä koskaan tarjoa kyseisiä tietoja asiakkaillemme, ellemme ensin ole saaneet suostumustasi ja vahvistaneet heiltä, että heidän tietojen käyttönsä noudattaa sovellettavaa lakia.

Saatamme ajoittain palkata kolmansia osapuolia lähettämään sinulle shekkejä tai käsittelemään palkkiotoimituksia ja niiden on käytettävä henkilö- ja yhteystietojasi näihin tarkoituksiin. Saatamme myös siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotta ne voivat tarjota meille tai asiakkaillemme palveluita, esimerkiksi tietojenkäsittely- tai analytiikkapalveluita, tai liittää mukaan tietoja, joita ne ovat aiemmin keränneet sinusta. Kyseiset kolmannet osapuolet eivät saa käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, ja solmimme sopimuksia näiden kolmansien osapuolien kanssa, jotta varmistamme henkilötietojesi suojaamisen ja poistamisen tietojen säilytys- ja tuhoamiskäytäntöjemme mukaisesti.

Ajoittain Toluna saattaa käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja sähköpostilistojen hallintaan ja sähköpostijakeluun tai se saattaa käyttää kolmannen osapuolen listanhallintapalvelujen tarjoajia etsiäkseen sopivia jäseniä jäsenlistoilta tai paneeleista tai vahvistamaan antamiesi henkilötietojen oikeellisuuden.
Vaikka pyrimmekin kaikin tavoin turvaamaan yksityisyytesi, meidän täytyy mahdollisesti luovuttaa henkilötietojasi, jos viranomaiset niitä lain mukaisesti pyytävät, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai poliisivoimien vaatimuksia varten tai haasteeseen vastaamista tai muita oikeusprosesseja varten silloin, kun hyvässä uskossa katsomme, että tietojen luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme suojaamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden vuoksi tai sivustoehtojemme petosten tai loukkaamisten tutkimista varten tai vastataksemme valtion viranomaisten pyyntöön.

 

Siirrämmekö henkilötietoja muihin maihin?

Henkilötietoja siirretään ajoittain Euroopassa sijaitsevasta Toluna-yrityksestä maahan, jonka ei ole tunnistettu tarjoavan vastaavaa tietojen suojausta. Toluna on ottanut käyttöön siirtosopimukset ja käyttää Euroopan komission säätämiä vakiosopimusmalleja, jotka koskevat henkilötietojen siirtoa kolmansiin maihin.

Toluna USA Inc. - EU:n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliset Privacy Shield -periaatteet

Maailmanlaajuinen varmuuskopiointi- ja isännöintipalvelukeskuksemme sijaitsee Yhdysvalloissa. Toluna USA Inc. (“Toluna USA”) on ITWP-yrityskonsernin jäsen, ja kaikki käyttämämme tiedot siirretään Toluna USA:han tässä tarkoituksessa. Toluna USA tunnistaa, että Euroopan talousalue ETA (mukaan lukien Sveitsi) on muodostanut tiukat suojakeinot ETA:sta tulevien henkilötietojen käsittelylle, joihin kuuluvat vaatimukset riittävän suojauksen tarjoamiseksi ETA:n ulkopuolelle siirretyille henkilötiedoille. Toluna varmistaa, että se tarjoaa riittävän suojauksen yksilöiden tietyille ETA-henkilötiedoille (mukaan lukien sinä ja yritysasiakkaamme, tavarantoimittajamme, liikekumppanimme, työnhakijat ja työntekijät. Toluna USA on tämän vuoksi vahvistanut EU:n ja Yhdysvaltojen väliset Privacy Shield -periaatteet sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliset Privacy Shield -periaatteet, joita Yhdysvaltojen kauppaministeriö hallinnoi ("Privacy Shield"). Toluna USA on vastuussa saamiensa henkilötietojen käsittelystä Privacy Shield -periaatteiden alaisena ja sen mukaisesti se siirtää tiedot edustajanaan toimivalle kolmannelle osapuolelle varmuuskopiointipalvelujen tarjoamista varten varmistaakseen henkilötietojesi turvallisuuden. Toluna USA noudattaa Privacy Shield -periaatteita tietojen ilmoittamiseen, valintaan, jatkosiirron vastuuvelvollisuuteen, turvallisuuteen, tietojen eheyteen ja tarkoituksen rajoittamiseen, pääsyyn ja takautumiseen, toimeenpanoon sekä vastuuseen liittyen. Jos tämän tietosuojailmoituksen ja Privacy Shield -periaatteiden välillä on ristiriita, noudatetaan Privacy Shield -periaatteita.

Privacy Shield -periaatteiden noudattamisasioissa Toluna on Yhdysvaltain Federal Trade Commissionin tutkimus- ja toimeenpanovallan alainen. Lisätietoja Privacy Shieldistä saa Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -sivustolta osoitteesta
https://www.privacyshield.gov. Voit nähdä Tolunan edustuksen Privacy Shield -listalla Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shieldin itsesertifikaatiolistalta osoitteesta https://www.privacyshield.gov/list.

 

Millä muilla tavoilla voit ryhtyä vaikuttajapaneelimme jäseneksi? - mobiilisovelluksellamme

 

Mobiilisovellukset

Voit ryhtyä jäseneksi käyttämällä mobiilisovellustamme (sovellus). Kun lataat ja käytät mobiilisovellustamme, keräämme automaattisesti järjestelmä- ja suoritustietoja käyttämästäsi laitetyypistä, käyttöjärjestelmän versiosta, laitetunnisteen ja laitteiston käyttötilastotietoja, kuten suoritin, RAM-muisti, tallennustila ja sovellusversio. Käytämme mobiilisovelluksen kautta keräämiämme tietoja tietosuojailmoituksen ehtojen ja jäljessä olevien määräysten mukaisesti.

Lähetämme ajoittain pikailmoituksia ilmoittaaksemme kyselyistä ja pyytääksemme sinua osallistumaan tiettyihin markkinatutkimuksiin tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Jos et enää halua saada tämäntyyppistä viestejä, voit poistaa ne pois käytöstä laitetasolla. Varmistaaksemme, että saat oikeat ilmoitukset, meidän on kerättävä tiettyjä laitetietojasi, kuten käyttöjärjestelmän ja käyttäjätunnistetietoja.

 

Mobiilianalytiikka

Käytämme mobiilianalytiikkaohjelmistoa, jotta saamme enemmän tietoa mobiilisovelluksemme toimivuudesta puhelimessasi. Tämä ohjelmisto saattaa tallentaa tietoja esimerkiksi sovelluksen käyttötiheydestä, sovelluksessa tapahtuvista tapahtumista, kokonaiskäytöstä, suoritustiedoista ja sovelluksen latauspaikasta. Emme yhdistä analytiikkaohjelmistoon tallentamiamme tietoja mihinkään mobiilisovelluksessa antamiisi henkilötietoihin.
 

Maantieteellinen sijainti

Keräämme sijaintipohjaisia tietoja käyttäjämaan päättelyyn, jotta voimme reitittää kävijän oikean maan sivustolle. Jaamme näitä tietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme ja asiakkaiden kanssa ainoastaan markkinatutkimustarkoituksiin asiakkaitamme varten sekä petostenhallinta- ja laatutarkoituksiin.
 

Tekstiviestit

Saatamme antaa palvelun saataville joko suoraan tai kolmansien osapuolten välityksellä, jolloin saatat saada viestejä matkapuhelimeesi tekstiviesteinä ("tekstiviestipalvelu"). Palveluntarjoajasi normaaleita data- ja viestimaksuja sovelletaan kaikkeen tekstiviestintään. Matkapuhelinoperaattori veloittaa kaikki maksettavat maksut. Esität, että olet sen matkapuhelimen omistaja tai valtuutettu käyttäjä, johon viestit saapuvat, ja että sinulla on valtuudet hyväksyä soveltuvat maksut. Tämän tekstiviestipalvelun yhteydessä sinulta saatuihin henkilötietoihin saattaa sisältyä henkilö- ja yhteystietoja, palveluntarjoajan nimi ja viestiesi päivämäärä, kellonaika sekä sisältöä. Näitä tietoja käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Jos maksut laskutetaan matkapuhelinlaskulla, meidän tulee mahdollisesti antaa operaattorille henkilö- ja yhteystietoja siihen liittyen. Matkapuhelinoperaattori ja muut palveluntarjoajat saattavat myös kerätä tietoja matkapuhelimen käytöstäsi, ja niiden käyttäminen on niiden omien käytäntöjen alaista. Hyväksyt ja suostut siihen, että tekstiviestipalvelu tarjotaan langattomien järjestelmien kautta, jotka käyttävät radioita (ja muita tapoja) viestinnän siirtämiseen monitahoisissa verkoissa. Emme ole vastuussa viiveistä tekstiviestien vastaanotossa, sillä niiden toimittaminen on verkko-operaattorin tehokkaan tiedonsiirron alaista. Tekstiviestipalvelut tarjotaan sellaisenaan. Emme takaa, että tekstiviestipalvelun käyttösi on yksityistä tai turvallista, emmekä ole vastuussa mahdollisesti ilmenevistä yksityisyyden tai turvallisuuden puutteista. Olet täysin vastuussa varotoimiin ryhtymisestä ja turvatoimista, jotka parhaiten sopivat tilanteeseen ja tekstiviestipalvelun aiottuun käyttöön. Voit kieltäytyä tästä palvelusta milloin tahansa menemällä tilisivullesi ja poistamalla valinnan “Suostun vastaanottamaan kyselykutsuja tekstiviestillä” henkilökohtaisten tietojen välilehdeltä. On myös mahdollista, että voit kieltäytyä palvelusta tekstiviestillä noudattamalla lähettämämme tekstiviestin ohjeita, jos tämä vaihtoehto on saatavilla maassasi.
 

Kertakirjautuminen

Voit kirjautua sisään sivustollemme käyttämällä sisäänkirjautumispalveluita, kuten Facebook Connectia tai Open ID:tä. Nämä palvelut todentavat henkilöllisyytesi ja antavat sinun valita, haluatko liittyä jäseneksi. Palveluiden, kuten Facebook Connectin avulla voit julkaista tietoja tällä sivustolla tekemistäsi aktiviteeteista profiilisivullasi, jolloin voit jakaa tiedot muiden verkostossasi olevien kanssa.
 

Suositus

Jos päätät käyttää suosituspalveluamme kertoaksesi ystävälle sivustostamme, voit lähettää yksilöllisen suosituslinkin ystävällesi. Jos ystäväsi liittyy jäseneksi, annamme sinulle Toluna-pisteitä palkkioksi.
 

Mitä evästeitä käytämme sivustollamme?

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut sivustomme muista käyttäjistä ja arvioidakseen tiettyjen kampanjoiden käyntejä ja klikkauksia. Näin voimme tarjota sinulle hyvän selauskokemuksen sivustollamme ja parantaa myös sivustoamme. Nämä evästeet umpeutuvat, kun selainistunto päättyy. Jatkamalla sivuston selaamista suostut evästeiden käyttöömme. Eväste on pieni kirjaimista ja numeroista koostuva tiedosto, jonka tallennamme suostumuksellasi selaimeesi tai tietokoneesi kiintolevylle. Evästeet sisältävät tietoja, jotka siirretään tietokoneesi kiintolevylle.
Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista. Voit katsoa evästekäytäntömme seuraavan linkin kautta:
https://fi.toluna.com/cookies

 

Mitä muita seurantatekniikoita käytämme osallistumiisi kyselyihin ja muihin tarkoituksiin liittyen?
 

Muut tekniikat

Toluna ja sen asiakkaat, kumppanit, tytäryhtiöt tai analytiikka- ja palveluntuottajat käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, jäljitteitä, komentosarjoja ja tunnisteita. Näitä tekniikoita käytetään trendien analysointiin, sivuston hallinnointiin, käyttäjien liikkeiden seurantaan sivustolla ja internetissä sekä demografisten tietojen keräämiseen käyttäjäkannastamme. Asiakkaamme saattavat yhdistää kyselyvastauksiasi, demografisia tietojasi ja verkkoselauskäytöstäsi muiden tietojen kanssa tuottaakseen “koottuja” raportteja. Ne saattavat myös luoda tieteellisiä raportteja mallinnettujen tietojen perusteella. “Mallinnetut tiedot” ovat tietoja, jotka on kehitetty demografisten ja käytösominaisuuksien perusteella (kuten sukupuoli, ikä, vieraillut sivustot), jotta voidaan ennakoida, mitä samantyyppisiä tai vastaavia ominaisuuksia omaavat henkilöt katsovat tai ostavat. Saatamme saada kyseisiltä yrityksiltä raportteja yksittäisistä henkilöistä ja yhteen koottuina näiden tekniikoiden käytön perusteella.
Käytämme Flash-evästeitä, kuten HTML5:tä, joiden avulla tallennetaan sisältötietoja ja asetuksia. Toimimme kolmansien osapuolten kumppaneina, jotta voimme tarjota sivustollamme tiettyjä ominaisuuksia tai jotta voimme näyttää mainontaa selainaktiviteettisi perusteella, ja käytämme myös HTML5:tä tietojen keräämiseen ja tallentamiseen. Selaimet saattavat tarjota omia hallintatyökalujaan HTML5:n poistamiseen.


Lokitiedostot

Useimpien muiden sivustojen tapaan keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti ja tallennamme ne lokitiedostoihin. Nämä tiedot saattavat sisältää internetprotokollaosoitteita (IP), selaintyypin, internet-palveluntarjoajan (ISP), viittaavia sivuja/poistumissivuja, käyttöjärjestelmätietoja, päivämäärä-/aikaleiman ja sivuston käyttötietoja. Voimme yhdistää nämä automaattisesti kerätyt lokitiedot muihin sinusta keräämiimme tietoihin. Teemme tämän parantaaksemme tarjoamiamme palveluita, analytiikkaa, markkinointia ja sivuston toimintaa.

 

Mainonta

Toimimme kolmansien osapuolten kumppaneina joko näyttääksemme mainontaa sivustollamme tai hallitaksemme mainontamme muilla sivustoilla. Kolmannen osapuolen kumppanimme saattavat käyttää tekniikoita, kuten evästeitä, joilla ne keräävät tietoja toiminnoistasi sivustoillaan tai muilla sivustoilla, jotta voivat tarjota selaintoimintoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa. Jos et haluat, että näitä tietojasi käytetään kiinnostuspohjaisen mainonnan tarkoituksiin, voit kieltäytyä napsauttamalla tästä (tai jos olet ETA-alueella, napsauta tästä). Huomaathan, että tämä ei estä mainosten vastaanottoa. Saat edelleen yleisluontoisia mainoksia.
 

Digitaalinen sormenjälkitoiminto

Digitaaliset sormenjälkitekniikat määräävät yleensä yksilöllisen tunnisteen tai "konetunnuksen" käyttäjän tietokoneelle tunnistaakseen ja seuratakseen tietokonetta. Emme käytä digitaalista sormenjälkitekniikkaa (“tekniikka”) henkilötietojesi keräämiseen tai verkkotoimintojesi seuraamiseen, emmekä häiritse tai puutu tietokoneesi käyttöön tai hallintaan tai muuta, muokkaa tai vaihda sen asetuksia tai toimintoja. Tietyissä markkinatutkimusohjelmissa käytämme ajoittain tekniikkaa auttaaksemme asiakkaitamme varmistamaan kyselytulosten eheyden. Tekniikka analysoi julkisesti saatavilla olevia tietoja ja dataa, jotka on saatu tietokoneesi selaimesta ja muista julkisesti saatavilla olevista tietolähteistä. Näihin kuuluvat tietokoneesi tekniset asetukset, tietokoneesi ominaisuudet ja sen IP-osoite. Tietojen avulla sinulle luodaan yksilöllinen tunniste, joka määrätään tietokoneellesi. Yksilöllinen tunniste on aakkosnumeerinen ID-tunnus. Jotta voimme avustaa asiakkaitamme kyselytulosten eheyden suojaamisessa ja varmistamisessa, saatamme (a) liittää tai yhdistää yksilöllisen tunnisteesi sinuun tai henkilötietoihisi, (b) jakaa yksilöllisen tunnisteesi asiakkaidemme ja muiden malli- ja paneelipalveluntuottajien kanssa sekä (c) vastaanottaa tai hankkia sinuun liittyvän yksilöllisen tunnisteen kolmannelta osapuolelta, mukaan lukien rajoituksetta malli- tai paneelipalveluntarjoajalta tai asiakkaaltamme. Tarjoamme kyseisiä tietoja kolmansille osapuolille (ml. asiakkaillemme) kuitenkin vain koostettuna ja nimettöminä tai pseudonymisoidussa muodossa. Lisäksi vastaanottamamme tai hankkimamme sinuun liitetyt yksilölliset tunnisteet suojataan tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti, ja jos laki edellyttää, pyydämme suostumustasi etukäteen.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tekniikka on turvallinen ja suojattu eikä aiheuta kohtuuttomia yksityisyys- tai tietoturvariskejä. Käytämme ja jaamme tekniikkaa ammattimaisella ja eettisellä tavalla ja noudattaen (a) tätä tietosuojailmoitusta, (b) muita sinulle tekemiämme lausuntoja ja/tai luovutuksia sekä (c) sovellettavia lakeja ja markkinatutkimusten käytännesääntöjä.
Jos huomaamme tai saamme tietoomme, että tekniikkaa käytetään epäeettisesti tai tavalla, joka ei ole sinulle tekemiemme lausuntojen ja/tai luovutuksien mukaista tai rikkoo sovellettavia lakeja ja markkinatutkimusten käytännesääntöjä, ryhdymme välittömiin toimenpiteisiin estääksemme epäeettisen käytöksen ja varmistaaksemme tekniikan asianmukaisen käytön.

 

Sosiaalisen median pienoisohjelmat

Sivustomme sisältävät sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin Tykkää-painike (sekä pienoisohjelmia, kuten Jaa-painike tai interaktiivisia miniohjelmia, jotka suoritetaan sivustollamme). Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi tai tietoja sivustosta, jolta siirryt sivustollemme, ja ne saattavat asettaa evästeen, jonka avulla ominaisuus toimii asianmukaisesti. Sosiaalisen median ominaisuudet ja pienoisohjelmat ovat joko kolmansien osapuolten isännöimiä tai niitä isännöidään suoraan sivustollamme. Ominaisuuksia tarjoavien yritysten tietosuojailmoitukset hallitsevat vuorovaikutustasi ominaisuuksien kanssa.


Kuinka pääset käsiksi tietoihisi, käytät jäsenpalvelualuetta ja/tai päivität, korjaat tai poistat tietojasi?

Toluna antaa pyydettäessä sinulle tietoja siitä, onko meillä henkilötietojasi. Jos olet ETA-alueella, näet lisätietoja oikeuksistasi osiosta oikeutesi, jos olet Euroopan talousalueella. Saat käyttää, korjata tai pyytää henkilötietojesi poistamista tai jäsenyytesi irtisanomista kirjautumalla sisään jäsentiliisi. Kun seuraat ohjeita, tietosi päivitetään automaattisesti tietokantaamme. Jos et pysty korjaamaan henkilötietojasi itse tilin kautta ja edellä mainittuja tarkoituksia varten, voit kirjoittaa meille tämän tietosuojailmoituksen lopussa olevaan postiosoitteeseen tai ottaa yhteyttä tästä. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kohtuullisen ajan kuluessa.
 

Kuinka vaikuttajapaneelin jäsenyyden voi irtisanoa?

Jos olet jäsen ja irtisanot jäsenyytesi, emme enää käytä henkilötietojasi mihinkään tarkoitukseen. Varmuuskopiointimenettelyjemme mukaisesti säilytämme kuitenkin henkilötietojasi, kunnes ne lopulta tuhotaan käytäntöjemme mukaisesti, ja jatkamme turvallisuusmenettelyidemme ja -tekniikkojemme käyttöä henkilötietojen suojaamisessa.

 

Kuinka esität kysymyksen tai teet valituksen?

Voit ohjata kysymykset tai valitukset henkilötietojesi käytöstä tai luovutuksesta tietosuojan yhteyshenkilöllemme. Tutkimme ja pyrimme ratkaisemaan henkilötietojen käyttöön tai luovuttamiseen liittyvät valitukset tai riidat 45 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta.
Jos olet ETA-alueen ulkopuolella ja sinulla on ratkaisematon yksityisyys- tai tietosuojaongelma, jota emme mielestäsi ole käsitelleet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen riidanratkaisutarjoajaan (ilmaiseksi) osoitteessa
https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Tietyissä olosuhteissa, jotka on tarkemmin kuvailtu Privacy Shield -sivustolla [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], voit panna alulle sitovan sovittelun, jos muut riitojen ratkaisumenetelmät on jo käytetty.

Jos olet ETA-alueella ja sinulla on ratkaisematon yksityisyys- tai tietosuojaongelma, jota emme mielestäsi ole käsitelleet tyydyttävästi, katso valitusoikeuksiasi kohdasta
Oikeutesi, jos olet Euroopan talousalueella.

 

Mikä on voittajakäytäntömme?

Jäsenten ja muiden kyselyihimme vastaavien henkilöiden joukosta valitaan satunnaisesti henkilöitä, jotka voittavat palkintoja kyselyihin, tutkimuksiin ja muihin kampanjoihin osallistumisesta. Kaikille voittajille ilmoitetaan voittamisesta sähköpostitse. Lisätietoja saat sivultamme käyttöehdot. Ei-jäsenille myönnetyt käteispalkinnot ja muut palkinnot annetaan heille suoraan. Toluna julkaisee voittajien käyttäjänimet sivustollamme, blogeissa ja uutislehdissä.
 

Mitä turvatoimia käytämme henkilötietojen suojaamiseksi?

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvallisuusmenettelyt, jotka estävät henkilötietojesi vahingossa tapahtuvan menettämisen, käytön tai valtuuttamattoman pääsyn, muuttamisen tai luovuttamisen. Lisäksi rajoitamme henkilötietoihin pääsyn niihin työntekijöihin, edustajiin, urakoitsijoihin ja kolmansiin osapuoliin, joilla on liiketoiminnallinen tarve päästä käsiksi tietoihin. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja ovat salassapitovelvollisuuden alaisia.

Olemme ottaneet käyttöön menettelytavat, joilla käsittelemme epäillyt henkilötietoloukkaukset, ja ilmoitamme sinulle ja asianmukaisille sääntely- ja valvontaviranomaisille loukkauksesta niin kuin meidän on lain mukaan tehtävä.

 

Kuinka vaikuttajapaneelin jäsenyydestä voi kieltäytyä?

Jos haluat lopettaa Toluna-jäsenyytesi tai haluat, että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, voit irtisanoa jäsenyyden valitsemalla“tiliin” ja “peruutusvalinnat” sivun vasemmasta alareunasta, ja sitten “peruuta tilisi”. Noudattamalla ohjeita tietosi merkitään "älä ota yhteyttä" -merkinnällä, etkä saa enää kutsuja Toluna-kyselyihin. Lisäksi menetät kannustinsaldosi, jota ei ole vielä pyydetty kieltäytymishetkellä. Useimmissa tapauksissa muutoksen käsittelyyn menee 2–3 päivää, mutta merkinnän päivittymiseen saattaa kulua kaksi kokonaista viikkoa. Tuona aikana saat edelleen sähköposteja meiltä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia suoraan kohdasta ota yhteyttä pyytääksesi poistoa. Sivustolla on sähköpostilinkkejä, joita voit käyttää suoraan yhteydenottoon, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita. Jokainen saamamme sähköposti luetaan ja siihen vastataan yksilöllisesti. Vastaamiseen menee 2–3 päivää.
 

 

Mitä ovat tietojen säilytys- ja tuhoamiskäytäntömme?

 

Kuinka pitkään käytätte henkilötietojani?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin niiden keräämistarkoitus vaatii, mukaan lukien kaikki oikeudelliset, kirjanpidolliset tai raportointitarkoitukset.

Määritelläksemme oikean henkilötietojen säilytysajan, otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojen valtuuttamattoman käytön tai luovuttamisen riskitason, henkilötietojen käsittelytarkoitukset ja sen, voimmeko saavuttaa kyseiset tarkoitukset muilla tavoin, sekä sovellettavat oikeusvelvoitteet.

Jos olet ETA-alueen kansalainen tai asukas tai jos käsittelemme henkilötietojasi ETA-alueella, voit joissakin olosuhteissa pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja jäljessä olevasta kohdasta
oikeutesi, jos olet Euroopan talousalueella.

Kun kyselyiden ja muiden yhteenkoottujen ja pseudonymisoitujen tietojen tuloksia käytetään tutkimus- ja/tai tilastotarkoituksiin, me ja asiakkaamme ja muut kolmannet osapuolet saatamme käyttää näitä tietoja ehtojen mukaisesti määrittelemättömän ajanjakson verran tiedottamatta sinua erikseen asiasta.

 

Liiketoiminnan siirrot

Jatkaessamme liiketoimintamme kehittämistä saatamme myydä tai ostaa omaisuutta. Kyseisissä tapauksissa Tolunan oikeus ottaa sinuun yhteyttä jäsenyytesi johdosta ja tiedot, jotka olet vapaaehtoisesti antanut käyttäjäprofiilissasi, katsotaan yleensä osaksi siirrettyjä liiketoiminnan varoja. Tolunan tai kaiken sen varallisuuden myynti tai siirto, johon vaikuttajapaneelimme sisältyy, tehdään taholle, joka suortuu noudattamaan kaikkia tietosuojailmoituksemme olennaisia ehtoja. Sinulle ilmoitetaan omistajuuden vaihdosta sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella sivustollamme.
 

Linkit

Saatamme ajoittain tarjota vierailijoille mahdollisuuden linkittäytyä vapaaehtoisesti muille sivustoille. Toluna ei kuitenkaan tarkasta eikä ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytäntöjen vaikutuksista.
 

Lasten tietosuoja

Toluna ei tietoisesti kerää alle 16-vuotiaan lapsen tietoja ilman hänen vanhempiensa, laillisten holhoojien tai lapsen huollosta vastuussa olevan aikuisen lupaa. Soveltuvia nuoria henkilöitä (16–17-vuotiaat) saatetaan ajoittain kutsua osallistumaan teinipaneeliimme. Noudatamme COPPA-sääntöä, EU:n “Safer Internet -ohjelmaa”, yleisiä tietosuoja-asetuksia ja ESOMAR-ohjeistoa lasten ja nuorten henkilöiden kyselyihin liittyen.
 

Oikeutesi, jos olet Euroopan talousalueella

Jos olet rekisteröitynyt Euroopassa sijaitsevaan Toluna-yritykseen tai olet ETA-maan asukas tai kansalainen, sinulla on tietosuojalakien mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Jos haluat toimeenpanna edellä mainittuja oikeuksia, ota meihin yhteyttä.
Sinulla on oikeus

  • pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Saatamme tarkistaa henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme pyyntöösi.

  • saada henkilötietosi poistettua, korjattua tai rajoitettua, jos ne ovat virheellisiä tai tarvitsevat päivitystä. Sinulla saattaa tietyissä olosuhteissa myös olla oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista oikeusvelvoitteiden tai muiden velvoitteiden ja tekijöiden johdosta. Voit päivittää tilitietojasi tilisi kautta tai ottamalla yhteyttä meihin jäljessä annettuun osoitteeseen.

  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos emme käytä henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa asetettuihin tarkoituksiin.

  • pyytää henkilötietojesi siirtoa itsellesi tai kolmannelle osapuolelle 25. toukokuuta 2018 jälkeen. Annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus soveltuu vain automatisoituihin tietoihin, joihin olet alun perin antanut meille suostumuksen tai kun käytimme tietoja toimeenpannaksemme sopimuksen kanssasi.

  • tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle koska tahansa. Lista kansallisista tietosuojaviranomaisista: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm. Arvostamme kuitenkin tilaisuutta huomioida huolenaiheesi ennen kuin otat yhteyttä tietosuojaviranomaiseen, joten pyydämme sinua ottamaan meihin ensin yhteyttä.

 

Mihin oikeudellisiin seikkoihin henkilötietojen käyttömme perustuu?

Tietosuojalaki Euroopan talousalueella asettaa useita eri syitä, joita varten henkilötietoja käsittelevä yritys voi kerätä ja käsitellä kyseisiä henkilötietoja. Näihin kuuluvat:

  • suostumus – joissakin tapauksissa keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi, esim. osallistuessasi kyselyihin kysymme sinulta, haluatko osallistua.

  • sopimusvelvoitteet – joissakin olosuhteissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi noudattaaksemme sopimusvelvoitteitamme, esim. käyttäessämme henkilötietojasi palkkioiden lähettämiseen.

  • lakien noudattaminen – jos laki niin edellyttää, saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietojasi vastataksemme viranomaisen oikeuspyyntöön tai jos esim. uskomme hyvässä uskossa, että luovuttaminen on tarpeen omien oikeuksiemme tai sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, sivustoehtojemme petosten tai loukkausten tutkimiseksi tai valtion viranomaisten pyyntöön vastaamiseksi.

  • oikeutettu etu – tarkoittaa, että liiketoimintamme etu liiketoimintaa harjoittaessamme ja hoitaessamme mahdollistaa sen, että pystymme antamaan sinulle parhaan palvelun/tuotteen sekä parhaimman ja turvallisimman kokemuksen. Huomioimme ja harkitsemme mahdolliset vaikutukset, jotka kohdistuvat sinuun (sekä positiiviset että negatiiviset) ja oikeuksiisi ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettuja etujamme varten. Emme käytä henkilötietoja toimintoihin, joissa sinuun kohdistuva vaikutus ylittää omat etumme (paitsi jos meillä on suostumuksesi tai laki muutoin sen edellyttää tai sallii).


Kuka on rekisterinpitäjä?

Toluna-yritys, jolle rekisteröidyit jäseneksi, on henkilötietojesi rekisterinpitäjä ja niistä vastuussa.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, joka on vastuussa tietosuojailmoitukseen liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien laillisten oikeuksiesi toimeenpanon pyytämisestä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan jäljessä olevien yhteystietojen avulla.

 

Muutokset tietosuojailmoitukseen ja velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista

Tämä versio päivitettiin viimeksi tietosuojakäytännön alussa olevana päivänä.

Euroopan talousalueen (mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta) tietosuojalaki muuttuu 25. toukokuuta 2018. Vaikka tämä tietosuojailmoitus asettaakin suurimman osan oikeuksistasi uuden lain alaisuudessa, vastaamme joihinkin pyyntöihin (esim. henkilötietojen siirto- ja poistopyynnöt) 25. toukokuuta 2018 alkaen.

Jos päätämme muuttaa tietosuojailmoitustamme, julkaisemme tämä tietosuojailmoituksen muutokset kotisivulla tai muissa asianmukaiseksi katsomissamme paikoissa, jotta saat tietoosi, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä sekä jos ja missä olosuhteissa luovutamme niitä.

Varaamme oikeuden muokata tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa, joten käy lukemassa se usein. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme siitä tässä, sähköpostitse tai muulla tavalla kotisivullamme ennen kuin muutos astuu voimaan.

On tärkeää, että tallentamamme henkilötiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Pidä tilitietosi päivitettyinä, jos henkilötietosi muuttuvat asiakassuhteesi aikana.

 

Tietosuojayhteyshenkilön tiedot

Voit ottaa yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen:

The Data Protection Officer
Toluna SAS
5, avenue du Château
94300 Vincennes
France
Sähköposti:
privacy@toluna.com

OK
Peruuta
Työskentelemme asian parissa...
Kun lataat kuvan, sivustomme näyttää paremmalta.
Lähetä