Share Kysely

Poll linkki

500 px
350 px
250 px
Esikatsele

velhon esikatselu:

Leveys - px Pituus - px

sulje esikatselu
! Käyttämäsi selain ei ole tuettu Käyttämäsi selain ei ole optimoitu Tolunaa varten, suosittelemme että asennat viimeisimmän version Päivitä
Parantaaksemme sivustoamme, saatamme asettaa tietokoneeseesi evästeitä. Lukeaksesi lisää evästeistä ja valitaksesi sallimasi evästeet, tsekkaa Tietosuojakäytäntö
“TRUSTe”/

Tietosuojalausunto

Päivitetty viimeksi: 31.08.2017
 

Toluna Group Limited ja sen maailmanlaajuiset tytäryhtiöt ja osakkuusyhtiöt (“me” tai “Toluna”) ovat sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössä ilmoitetaan, että me keräämme, käytämme ja jaamme verkkosivustolla http://www.toluna.com (”verkkosivusto” tai “sivusto”) ja Toluna-mobiilisovelluksessa luovuttamiasi henkilötietoja turvaten ne. Mobiilisovelluksen kohdalla noudatetaan yksityisyyteen liittyviä lisäehtoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Siinä mainitaan myös henkilötietojesi käyttöömme liittyvät saatavillasi olevat vaihtoehdot ja keinot, joilla voit tarkastella näitä tietoja ja päivittää ne.

Tässä tietosuojakäytännössä ilmoitetaan seuraavista asioista:

 Mitä tietoja sivusto kerää/jäljittää sinusta.
 Mitä sivusto tekee keräämillään/jäljittämillään tiedoilla.
 Kenen kanssa tämä sivusto jakaa keräämiään/jäljittämiään tietoja.
 Sivuston kolmannen osapuolen jäljitystekniikoita koskeva käytäntö.
 Sivuston opt-out-käytäntö.
 Sivuston henkilötietojen korjaamista ja päivittämistä koskeva käytäntö.
 Sivuston nimen deaktivointia tai tietokannasta poistamista koskeva käytäntö.
 Ilmoitus muutoksista.
 Sivuston turvallisuutta koskeva käytäntö.
 Sivuston omistajanvaihdosta koskeva käytäntö.
 Sivuston kolmansien osapuolten sivustojen linkkejä koskeva käytäntö.
 Sivuston vastuuvapauslauseketta koskeva käytäntö.
 Sivuston lasten yksityisyyssuojaa koskeva käytäntö.
 Sivuston sosiaalisen median widgettejä koskeva käytäntö.
 Sivuston kertakirjautumista koskeva käytäntö.
 Sivuston suositusta koskeva käytäntö.
 Sivuston yhteystietojen lisäämistä koskeva käytäntö.
 Tämän verkkosivuston mobiilisovelluskäytäntö.
 

Sitoudumme yksityisyyteen

Toluna on verkossa toimiva tiedonkeruuyritys, joka on keskittynyt tarjoamaan korkealaatuisia tietoja asiakkaillemme, jotka ovat pääosin markkina- ja markkinointitutkimusaloilla, mutta myös monilla muilla liike-elämän aloilla. Kehitämme ja ylläpidämme suuria kuluttajapaneeleja verkossa tarjoten tosiaikaisia ja digitaalisia kuluttajanäkemyksiä asiakkaillemme markkinatutkimukseen liittyvien ja analyyttisten alustojen kautta. Vakuutamme, että tietojesi yksityisyys ja luottamuksellisuus on meille erittäin tärkeää. Kaikki kyselytutkimustemme kautta keräämämme tiedot toimitetaan asiakkaalle koostetussa muodossa, ts. tiedot tarjotaan ihmisryhmistä eikä henkilökohtaisella tasolla. Henkilötietosi luovutetaan asiakkaillemme ainoastaan tiettyjen kyselytutkimusten kohdalla, emmekä koskaan luovuttaisi niitä ilman etukäteen antamaasi suostumusta. Kaikki luovuttamasi henkilötiedot säilytetään turvallisesti, luottamuksellisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


Keräämämme tiedot

Osallistumisesi paneeleihimme ja tutkimuksiimme on vapaaehtoista. Liittyäksesi paneelin jäseneksi sinun tulee täyttää rekisteröintilomake, joka on saatavilla verkkosivustollamme ja mobiilisovelluksessa tai yhteistyökumppaneidemme verkkosivustoilla olevien linkkien kautta, joissa kerätään sinuun liittyviä henkilökohtaisia ja yleisiä kuluttajatietoja. Toimiessasi näin hyväksyt, että luovutat henkilötietoja Yhdysvalloissa sijaitsevalle yrityksellemme Toluna USA Inc. (“Toluna USA”) ja suostut siihen, että tällaisia tietoja säilytetään omistamissamme palvelimissa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme lähettää sinulle sähköpostikutsuja osallistuaksesi tutkimuksiimme. Muita keräämiämme tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi, taloutesi koko, tulosi, koulutuksesi ja työtilanteesi, käytetään sinulle sopivien markkinointitutkimushankkeiden löytämiseen. Käytämme syntymäpäivääsi ikäsi automaattiseen päivittämiseen keskittyäksemme ikään liittyviin markkinointiryhmiin. Pyydämme tätä tietoa tarkistaaksemme täytätkö tiettyjen hankkeiden kriteerit. Kaikki Tolunan sähköpostiyhteydenotot lähetetään meille rekisteröinnin yhteydessä antamaasi ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseesi. Mikäli liityt paneelin jäseneksi, tietojasi (nimi ja täydellinen postiosoite) käytetään myös palkkion maksamiseen. Kun palkkiopisteet on talletettu tilillesi ja haluat lunastaa ne, näitä tietoja vaaditaan, jotta voimme lähettää palkkiosi asianmukaiseen osoitteeseen. Toisinaan shekkien kirjoittamiseen tai palkkioiden toimittamiseen voidaan käyttää kolmatta osapuolta. Henkilötietojasi ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin.
Rekisteröinnin jälkeen voit täyttää profiilisi ja antaa meille enemmän henkilökohtaisia tietoja, jotta voimme kutsua sinut asianmukaisiin tutkimuksiin.

Joissakin tapauksissa Toluna saattaa pyytää sinua luovuttamaan yksityisluontoisia henkilötietojasi ja mikäli laissa niin vaaditaan, pyydämme suostumustasi prosessoidaksemme niitä. Esimerkkejä yksityisluontoisista henkilötiedoista: etninen alkuperäsi, poliittiset mielipiteesi, fyysinen tai henkinen terveytesi tai sairautesi ja seksielämäsi. Näitä tietoja ei jaeta kolmansien osapuolien kanssa paitsi jos ne ovat välttämättömiä tietyissä kyselytutkimuksissa ja silloinkin ainoastaan, mikäli olette antaneet aikaisemmin suostumuksenne osallistua vastaaviin kyselyihin. Saatamme myös joutua luovuttamaan yksityisluontoisia henkilötietojasi oikeuden määräyksestä.

Mikäli osallistut tutkimukseen tai luovutat meille henkilötietoja liittymättä paneelimme jäseneksi, ainoat säilyttämämme henkilötiedot ovat sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, ikäsi ja postinumerosi, laitteesi tunnus ja IP-osoite (ja mikäli laki sallii, etninen alkuperäsi).  Toimimme näin voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli olet voittanut palkinnon tai olet oikeutettu palkkioon, löytääksesi sinulle sopivat tutkimukset ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Mikäli et liity Toluna-paneelin jäseneksi, emme ota sinuun yhteyttä muista syistä kuin ilmoittaaksemme, että olet voittanut palkinnon tai että täytät palkkion saamiseen tarvittavat kriteerit. Mikäli olet oikeutettu palkintoon tai palkkioon, keräämme ja ylläpidämme tällaisia henkilötietoja, sillä meiltä vaaditaan ylläpitoa tai raportointia lakien ja asetusten nojalla.

Muistathan, että kaikki henkilötiedot, jotka päätät julkistaa sivustolla yhteisön alueella (julkisena viestinä seinälläsi, mielipiteenä, taisteluna, aiheena, ”tykkäämisenä” tai muulla julkisella alueella tai keskustelufoorumissa), muut käyttäjät voivat lukea tai kopioida niitä tai käyttää niitä ja niitä voidaan käyttää ei-toivottujen viestien lähettämiseen. Emme ole vastuussa henkilötiedoista, joita päätät lähettää tai joista päätät tehdä julkisia. Lisäksi emme ole vastuussa sisällöstä, jota lähetät verkkopohjaisten hakukoneiden kautta löydettävissä olevalle julkiselle sivustolle. Verkkosivustomme tarjoaa julkisesti saatavilla olevia blogeja tai yhteisön keskustelufoorumeja. Muistathan, että muut näille alueille lähettämiäsi tietoja tarkastelevat henkilöt voivat lukea, kerätä ja käyttää niitä. Pyytääksesi henkilötietojesi poistamista blogistamme tai yhteisömme keskustelufoorumista ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@toluna.com. Joissakin tapauksissa emme pysty poistamaan henkilötietojasi (paitsi jos laki niin vaatii), jolloin ilmoitamme sinulle, ettemme voineet poistaa niitä sekä syyn siihen.
Esitämme sivustollamme tyytyväisten asiakkaiden henkilökohtaisia kehuja muiden suositusten lisäksi. Suostumuksestasi voimme julkaista suosituksesi nimelläsi varustettuna. Mikäli haluat päivittää tai poistaa suosituksesi, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa privacy@toluna.com.


EU:n, Sveitsin ja Yhdysvaltain välinen yksityisyyden suoja

Toluna, (mukaan lukien sen Yhdysvalloissa sijaitseva yritys Toluna USA Inc.) tunnustaa EU:n ja Sveitsin laatimat tiukat suojatoimet koskien henkilötietojen käsittelyä EU:n ja Sveitsin sisällä, samoin kuin vaatimukset tarjota asianmukaisen suojan vastaaville EU:n ja Sveitsin ulkopuolelle siirrettäville EU-maiden ja Sveitsin henkilötiedoille. Tarjotakseen asianmukaisen suojan EU-maiden sisäisille ja sveitsiläisille yksityishenkilöille (mukaan luettuna teidät, asiakkaamme, toimittajamme, yrityskumppanimme, työnhakijamme ja työntekijämme) on USA Toluna on päättänyt sertifioida tietyille henkilötiedoille EU:n, Sveitsin ja Yhdysvaltain välisen yksityisyyden suojan, jota hallinnoi Yhdysvaltain kauppakamari ("yksityisyyden suoja"). Toluna on vastuussa vastaanottamiensa henkilötietojen prosessoinnista yksityisyyssuojan nojalla ja siirtää ne myöhemmin kolmannelle osapuolelle, joka on valtuutettu toimimaan heidän puolestaan. Toluna soveltaa yksityisyyssuojan periaatteita ilmoittamiseen, valintaan, rehelliseen tietojen siirtoon, turvallisuuteen, tietojen luotettavuuteen, käyttötarkoituksen rajoittamiseen, pääsyyn, turvakeinoihin, täytäntöönpanoon ja velvoitteisiin.
Toimeenpannakseen yksityisyyssuojan vaatimukset Toluna noudattaa Yhdysvaltain Federal Trade Commission -komission tutkimus- ja toimeenpanovaltaa. Saadaksesi lisätietoja yksityisyyssuojasta katso Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyssuojan verkkosivusto, joka sijaitsee osoitteessa: https://www.privacyshield.gov. Tutustu Tolunan yksityisyyssuojan luetteloon Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyssuojan sertifiointiluetteloon osoitteessa: https://www.privacyshield.gov/list. Mikäli käyttäjäehtojen ja yksityisyyden suojan välillä esiintyy konflikteja, noudatetaan yksityisyyden suojan periaatteita.


Sitova välimiesmenettely

Sinulla voi olla mahdollisuus valita sitova välimiesmenettely valituksesi käsittelemiseksi tietyissä olosuhteissa edellyttäen että olet toiminut seuraavasti: (1) olet tehnyt valituksesi suoraan Tolunalle ja antanut meille mahdollisuuden ratkaista ongelman (2) olet käyttänyt riippumatonta kiistanratkaisuelintä, joka on määritelty osiossa Kysymykset tai valitukset (3) ottanut kysymyksen esille asianmukaisen tietosuojaviranomaisen kautta ja antanut Yhdysvaltain kauppaministeriölle mahdollisuuden käsitellä valituksen veloituksetta. Saadaksesi lisätietoja sitovasta välimiesmenettelystä katso Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyskilven viitekehys: liite I (sitova välimiesmenettely).

Näiden tietojen käyttö

Meille antamasi tiedot prosessoidaan paneelin jäsenien yksinoikeudella suojattujen maailmanlaajuisten tietokantojen kehittämis- ja käyttötarkoituksissa sekä markkinointi ja markkinatutkimusten tekemiseen. Mikäli olet Toluna-paneelin jäsen, tietojasi säilytetään yksinoikeudella suojatussa tietokannassa, jota käytämme määrittääksemme, mikä tutkimus sopii tietyille henkilöille. Toluna USA isännöi ja hallitsee yksinoikeudella suojattua tietokantaamme ja muut Toluna Group -yritykset ympäri maailman voivat tarkastella ja käyttää tietoja tutkimusten tekemiseen. Mikäli uskomme, että olet profiilisi perusteella mahdollinen tutkimuskandidaatti, lähetämme sinulle sähköpostikutsun ilmoittaaksemme sinulle tästä tilaisuudesta. 
 

Jakaminen

Emme myy tai siirrä henkilötietoja, joita keräämme paneelin jäsenistä tai tutkimuksiimme osallistuneista henkilöistä. Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot siirretään ainoastaan etukäteen antamasta suostumuksestasi tapauskohtaisesti, muutamaa alla mainittua poikkeusta lukuun ottamatta.
Vaikka teemme kaikkemme suojataksemme yksityisyytesi, meidän täytyy pyytää sinua luovuttamaan henkilötietosi viranomaisten lakimääräisten pyyntöjen, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainsäädännön toimeenpanemiseen liittyvien vaatimusten, kohdalla. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi lainsäädännön vaatimalla tavalla, esim. vastataksemme haasteisiin tai muiden oikeudellisten menettelyjen yhteydessä, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on tarpeellista oikeuksiemme, oman turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojaamisen, huijausten tai sivuston käyttöehtojen rikkomusten tutkimisen kannalta tai vastataksemme hallituksen pyyntöön. Voimme myös tiettyjen markkinatutkimusohjelmien yhteydessä (ja nimenomaisen etukäteissuostumuksesi nojalla) luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille tarjotaksemme asiakkaillemme tiettyjä markkinatutkimuspalveluja.

Toluna voi myös ajoittain käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja sähköpostiluetteloiden hallintaan ja sähköpostien lähettämiseen tai kolmannen osapuolen luetteloiden hallinnan palveluntarjoajia sovittaakseen paneelin jäsenet muiden luetteloiden tai paneelien jäseniin tai vahvistaakseen antamiesi henkilötietojen oikeellisuuden. Saatamme käyttää kolmansien osapuolten sinusta aiemmin keräämiä tietoja ja liittää nämä tiedot väestötieteelliseen profiiliisi. Tällaisissa tapauksissa ainoastaan tutkimusvastauksiisi perustuvat koostetut tiedot ja/tai asianmukainen Tolunan paneelitunnuksesi siirretään näille kolmansille osapuolille, jotta he voisivat suorittaa tiettyjä toimintoja meidän tai asiakkaamme puolesta. Saatamme myös jakaa henkilötietosi palveluntarjoajiemme kanssa hallinnollisiin tarkoituksiin ja/tai toimittaaksemme voittamasi palkinnot tai muut sinulle myöntämämme palkkiot osallistumisestasi paneeleihimme. 
Kun henkilötietosi on siirretty Toluna-entiteetistä Euroopan unionin maahan, jonka ei tunnisteta tarjoavan vastaavaa suojaa, Yhdysvallat mukaan lukien, Tolunan tulee soveltaa henkilötietojen siirtoon liittyviä vakiomallisia sopimuksia siirtäessään henkilötietoja kolmansiin maihin Euroopan unionin määrittelemällä tavalla.
 

Eväteiden käyttö verkkosivustollamme

Käytämme sivustollamme evästeitä erottaaksemme sinut verkkosivuston muista käyttäjistä, mikä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen verkkosivustoamme selatessasi ja mahdollistaa sivuston parantelemisen. Saadaksesi lisätietoja evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista tutustu evästekäytäntöömme.
 

Evästekäytäntö

Tietoja evästeiden käytöstämme
Verkkosivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut sivustomme muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan hyvän kokemuksen verkkosivustoamme selatessasi ja se auttaa meitä myös parantamaan sivustoamme. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käyttömme.
Eväste on pieni kirjaimia ja numeroja sisältävä tiedosto, joka tallentuu selaimeesi tai tietokoneesi kovalevylle, mikäli suostut siihen. Evästeet sisältävät tietoa, joka siirretään tietokoneesi kovalevylle.

Käytämme seuraavia evästeitä:

  • Ehdottoman tarpeelliset evästeet. Nämä ovat evästeitä, joita vaaditaan verkkosivustomme toimintaan. Ne sisältävät esimerkiksi evästeitä, jotka mahdollistavat kirjautumisen verkkosivustomme turvallisille alueille, ostoskorin käytön tai sähköisten maksupalvelujen käytön.
  • Analyyttiset / suorituskykyyn liittyvät evästeet. Niiden avulla tunnistamme vierailijat, laskemme heidän määrän ja näemme, miten vierailija liikkuu verkkosivustolla sitä käyttäessään. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme toimintatapoja, esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä asiat helposti.
  • Toimintaan liittyvät evästeet. Niitä käytetään tunnistamiseesi, kun palaat verkkosivustollemme. Niiden avulla yksilöimme sisältömme sinua varten, tervehdimme sinua nimeltä ja muistamme asetuksesi (esim. valitsemasi kielen tai alueen).
  • Kohdennetut evästeet. Nämä evästeet tallentavat vierailusi verkkosivustolla, sivut joilla olet käynyt ja linkit, jotka olet avannut. Käytämme näitä tietoja tehdäksemme verkkosivustostamme ja sillä näkyvistä mainoksista merkityksellisempiä kannaltasi. Voimme myös jakaa nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa tätä tarkoitusta varten.

Alla olevasta taulukosta saat lisätietoja käyttämistämme yksittäisistä evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista:
 

Eväste Nimi Tarkoitus Lisätiedot
.toluna-group.com
(Analyyttinen)
_ga Arvioi yleisömme koon ja käyttöperiaatteet. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
.toluna-group.com
 (Kohdennus)
visitor_id[visitor#] Mahdollistaa sivuston käytön tavalla, joka tekee selauskokemuksestasi käytännöllisemmän. Mikäli rekisteröidyt sivustollemme tai täytät verkkolomakkeemme, käytämme evästeitä muistaaksemme tietosi senhetkisen ja tulevien vierailujen aikana, edellyttäen ettei evästettä ole poistettu sillä välin. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
go.toluna-group.com
(Analyyttinen)
Pardot Arvioi vierailumme ja napsautuksemme tiettyihin mainoskampanjoihin niiden menestyksen määrittämiseksi Vanhenee kun selausistunto loppuu
go.toluna-group.com
(Kohdennus)
visitor_id[visitor#] Mahdollistaa sivuston käytön tavalla, joka tekee selauskokemuksestasi käytännöllisemmän. Mikäli rekisteröidyt sivustollemme tai täytät verkkolomakkeemme, käytämme evästeitä muistaaksemme tietosi senhetkisen ja tulevien vierailujen aikana, edellyttäen ettei evästettä ole poistettu sillä välin. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
.toluna-thoughts.com
(Analyyttinen)
_ga Arvioi yleisömme koon ja käyttöperiaatteet. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
.quicksurveys.com
(Analyyttinen)
_ga Arvioi yleisömme koon ja käyttöperiaatteet. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
.quicksurveys.com (Kohdennus) visitor_id[visitor#] Mahdollistaa sivuston käytön tavalla, joka tekee selauskokemuksestasi käytännöllisemmän. Mikäli rekisteröidyt sivustollemme tai täytät verkkolomakkeemme, käytämme evästeitä muistaaksemme tietosi senhetkisen ja tulevien vierailujen aikana, edellyttäen ettei evästettä ole poistettu sillä välin. Vanhenee 730 päivän kuluttua.
.toluna-analytics.com.com (Kohdennus) visitor_id[visitor#] Mahdollistaa sivuston käytön tavalla, joka tekee selauskokemuksestasi käytännöllisemmän. Mikäli rekisteröidyt sivustollemme tai täytät verkkolomakkeemme, käytämme evästeitä muistaaksemme tietosi senhetkisen ja tulevien vierailujen aikana, edellyttäen ettei evästettä ole poistettu sillä välin. Vanhenee 730 päivän kuluttua.

 
Huomaathan, että kolmannet osapuolet (mukaan lukien esim. mainosverkostot ja ulkoiset palveluntarjoajat, kuten verkkoliikenteen analysointipalvelut) voivat myös käyttää evästeitä, mihin meillä ei ole vaikutusta. Nämä evästeet ovat todennäköisesti analyyttisia / suorituskykyyn liittyviä evästeitä tai kohdennettuja evästeitä.

Miten evästeasetuksiani muutetaan?
Evästeet torjutaan aktivoimalla selaimesi asetukset, jotka mahdollistavat kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Mikäli kuitenkin käytät selainasetuksiasi torjuaksesi kaikki evästeet (mukaan lukien tärkeimmät evästeet), et pysty käyttämään sivustomme kaikkia osia.
Suurin osa verkkoselaimista mahdollistaa useimpien evästeiden hallinnan selainasetusten kautta. Saadaksesi lisätietoja evästeistä, kuten siitä, mitkä evästeet on asetettu sekä siitä, miten niitä hallitaan ja miten ne poistetaan, siirry verkkosivustolle www.aboutcookies.org tai www.allaboutcookies.org.
Peruuttaaksesi Google Analytics -palvelun seurannan kaikilla verkkosivustoilla siirry osoitteeseen http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Tärkeimpiä evästeitä lukuun ottamatta, kaikki evästeet vanhentuvat 730 päivän jälkeen.

 

 

Evästeiden käyttö paneelimme tutkimussivustoilla

Käytämme evästeitä myös osana tutkimuksia, joihin saatat ajoittain suostua osallistumaan.


Muu seuranta

Toluna ja sen yhteistyö- ja yhtiökumppanit, asiakkaat, sekä analytiikan- ja palveluntarjoajat käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, jäljitteitä, skriptejä ja tunnisteita. Näitä teknologioita käytetään trendien analysoinnissa, sivun hallinnoinnissa, käyttäjien liikkeiden seuraamisessa sivustolla, sekä keräämään demografista informaatiota käyttäjäkunnasta kokonaisuutena (mukaan lukien markkinatutkinatutkimukset, joissa kerätään tietoa siitä, onko internetmainonta vaikuttanut ostamanne tuotteen ostopäätökseen ja mitä tuotteita olette saattaneet ostaa kolmansilta osapuolilta). Asiakkaamme saattavat koota kyselyvastauksesi, demografiset tietosi ja selailukäyttäytymisesi muita koskevien tietojen kanssa luodakseen kokonaisraportteja. He saattavat myös luoda tieteellisiä raportteja mallinnettuun tietoon perustuen. "Mallinnettu tieto" on demografiseen ja käyttäytymiseen perustuvaa tietoa (kuten sukupuolesi, ikäsi, ja verkkosivut joilla olet vieraillut), jota käytetään ennustamaan, mitä ihmiset joilla on samat tai samankaltaiset ominaisuudet katsoisivat tai ostaisivat. Voimme vastaanottaa raportteja näiden teknologioiden käyttöön perustuen ko. yrityksiltä joko yksittäin tai kootusti.

Käytämme paikallisesti jaettuja objekteja, kuten HTML5:ttä, tallentamaan sisältöinformaatiota ja asetuksia. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa teemme yhteistyötä tarjotaksemme tiettyjä toimintoja sivuillamme tai näyttääksemme selaustoimintaanne perustuvia mainoksia, käyttävät myös HTML5:ttä kerätäkseen ja tallentaakseen informaatiota. Eri selaimet saattavat tarjota omat hallintatyökalunsa HTML5:n poistamiseksi.

 

 

Lokitiedostot

Kuten useimmat internetsivut, keräämme automaattisesti tiettyä informaatiota ja tallennamme sen lokitiedostoihin. Tämä informaatio saattaa sisältää internetin protokollaosoitteita, selaintyypin, palveluntarjoajan, viittaavan osoitteen, poistumisosoitteen, käyttöjärjestelmän, aikaleiman ja/tai klikkausdataa.

Voimme yhdistää tämän automaattisesti kerätyn loki-informaation muun sinusta keräämämme tiedon kanssa. Teemme näin parantaaksemme sinulle tarjoamiamme palveluita ja parantaaksemme analytiikkaa, markkinointia sekä sivun toiminnallisuutta.

 

Mainonta

Teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen kanssa joko näyttääksemme mainoksia verkkosivuillamme tai hallinnoidaksemme mainontaamme muilla sivuilla. Kolmannen osapuolen kumppanimme voi käyttää teknologiaa, kuten evästeitä, keräämään tietoa  toiminnastanne tällä tai muilla sivuilla tarjotakseen teille mielenkiinnon kohteitanne ja internetselaustanne vastaavaa mainontaa. Mikäli et halua tätä tietoa käytettävän internetmainonnan tarkoituksiin, voit kieltäytyä osallistumisesta klikkaamalla tästä (tai mikäli sijaitset Euroopan Unionin alueella, klikkaamalla tästä). Otathan huomioon, ettei tämä estä mainonnan tarjoamista sinulle, vaan jatkat yleisten mainosten vastaanottamista.

 

Digitaalinen sormenjälki

Yleisesti ottaen digitaaliset sormenjälkiteknologiat määrittävät käyttäjän tietokoneelle yksilöllisen tunnisteen tai "laitetunnisteen" tietokoneesi tunnistamiseen ja seuraamiseen. Emme käytä digitaalista sormenjälkiteknologiaa (“teknologia”) kerätäksemme henkilötietojasi tai seurataksemme verkossa tapahtuvaa toimintaasi, eikä se keskeytä tai häiritse tietokoneesi käyttöä tai hallintaa, eikä muuta sen asetuksia tai toimintoja. Toisinaan käytämme teknologiaa tietyissä markkinatutkimusohjelmissa auttaaksemme asiakkaitamme takaamaan tutkimustulosten luotettavuuden. Teknologia analysoi julkisesti saatavilla olevat tiedot ja datan, jotka on hankittu tietokoneesi verkkoselaimesta ja muista julkisesti saatavilla olevista datapisteistä, mukaan lukien tietokoneesi tekniset asetukset ja ominaisuudet ja sen IP-osoitteen luodakseen yksilöllisen tunnisteen, joka määrätään tietokoneellesi. Yksilöllinen tunniste on kirjaimia ja numeroita sisältävä tunniste, joka auttaa asiakkaitamme tutkimustulosten luotettavuuden suojaamisessa ja varmistamisessa. Voimme (a) linkittää tai yhdistää yksilöllisen tunnisteesi sinuun ja henkilötietoihisi (b) jakaa yksilöllisen tunnisteesi asiakkaidemme ja muiden näytteen tai paneelin tarjoajien kanssa (c) vastaanottaa tai hankkia sinuun yhdistetyn yksilöllisen tunnisteen kolmannelta osapuolelta, mukaan lukien rajoituksetta näytteen tai paneelin tarjoaja tai asiakkaamme. Toimitamme tällaiset tiedot kolmansille osapuolille (asiakkaamme mukaan lukien) kuitenkin ainoastaan koostetussa muodossa ja anonyymisti. Lisäksi hankkimamme tai vastaanottamamme yksilölliset tunnisteet suojataan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Pyydämme sinulta siihen suostumuksen etukäteen, mikäli sitä laissa vaaditaan.

Teemme kaiken voitavamme varmistaaksemme, että teknologia on turvallista ja suojattua eikä se aiheuta kohtuuttomia yksityisyyteen tai tietoturvaan liittyviä riskejä. Käytämme ja jaamme teknologiaa ammattimaisella ja eettisellä tavalla (a) tämän tietosuojakäytännön (b) muiden sinulle tekemiemme lausuntojen tai päätösten (c) sovellettavien lakien ja markkinatutkimuksen käytäntösääntöjen mukaisesti.
Mikäli huomaamme tai saamme tietää teknologian käyttöön liittyvästä epäeettisestä käyttäytymisestä tai että teknologiaa käytetään tavalla, joka ei vastaa sinulle antamiamme lausuntoja ja/tai kanssasi tehtyjä päätöksiä tai että se rikkoo sovellettavia lakeja ja markkinatutkimusten käytännesääntöjä, ryhdymme välittömästi toimiin estääksemme tällaisen epäeettisen käyttäytymisen ja varmistamme teknologian asianmukaisen hallinnan. 
 

Sosiaalisen median sovelmat

Verkkosivustomme sisältää sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia, kuten Facebookin tykkäyspainike (ja sovelmia, kuten jakamispainike tai interaktiiviset miniohjelmat, jotka toimivat sivustollamme). Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja sivustolla vierailemasi sivut ja asettaa evästeen mahdollistaakseen ominaisuuden asianmukaisen käytön. Sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja sovelmia isännöi kolmas osapuoli tai niitä isännöidään suoraan sivustoltamme. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien kanssa hallinnoi sen yrityksen tietosuojakäytäntö, joka sen tarjoaa.
 

Pääsy tietoihisi, jäsenpalveluiden alue/päivitys, tietojen korjaaminen ja poistaminen

Toluna tarjoaa antaa pyynnöstä sinulle tiedon siitä säilytämmekö henkilötietojasi. Voit tarkastella tai korjata henkilötietojasi tai pyytää niiden poistamista tai päättää jäsenyytesi kirjautumalla käyttäjätilillesi. Asianmukaisia ohjeita noudattamalla tietosi päivitetään tietokannassamme automaattisesti. Tässä tarkoituksessa ja mikäli et pysty korjaamaan henkilötietojasi itse tilisi kautta, voit kirjoittaa meille tämän tietosuojakäytännön lopussa olevaan postiosoitteeseen tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostiosoitteessa privacy@toluna.com. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kohtuullisen ajan kuluessa.

Mikäli olet paneelin jäsen ja lopetat jäsenyytesi, emme enää käytä henkilötietojasi mihinkään tarkoituksiin, mutta varmuuskopiomenettelyiden mukaisesti säilytämme henkilötietosi, kunnes henkilötietosi lopultaan poistetaan käytäntöjemme mukaisesti ja jatkamme turvamenettelyiden ja -teknologioiden soveltamista suojataksemme henkilötietosi.

 

Tilauksen lopettamista koskeva käytäntö

Liittymällä Toluna-paneelin jäseneksi suostut vastaanottamaan sähköposteja, joissa sinut kutsutaan osallistumaan tutkimuksiin, joiden uskomme sopivan kokemuksiisi, taustaasi ja väestötietoihisi. Varmistamme automaattisesti, että täytät palkinnon arvontaan liittyvät kriteerit ja että henkilötietojasi käytetään henkilökohtaisen palkintotilisi avaamiseen. Lähetämme sinulle myös ajoittain uutiskirjeitä ilmoittaaksemme sivustomme uusista ominaisuuksista tai kilpailuista. Voit peruuttaa tällaisten sähköpostien tilauksen tilisi kautta. 

 

Poisto-/deaktivointikäytäntö

Jos haluat lopettaa Tolunan jäsenyytesi tai jos haluat, että lakkaamme käsittelemästä henkilötietojasi, voit lakkauttaa jäsenyytesi automaattisesti tilisi asetuksissa, napsauttamalla Peru tilisi-linkkiä vasemmassa alakulmassa. Seurattuasi ohjeita tietoihisi tulee merkintä ”älä ota yhteyttä”, eikä Toluna enää lähetä sinulle viestejä. Lisäksi menetät kaikki palkkiosi, joita et ole lunastanut ennen tietojesi poistamista. Tämän muutoksen käsittely vie useimmiten 2-3 päivää, mutta tilasi viimeistely saattaa kestää jopa kaksi viikkoa. Voit sinä aikana saada meiltä sähköpostiviestejä. Voit myös lähettää sähköpostiviestin suoraan osoitteeseen contact@toluna.com ja pyytää jäsenyytesi lakkauttamista ja tietojesi poistamista. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, löydät kaikki sähköpostilinkit verkkosivultamme. Vastaamme jokaiseen lähetettyyn sähköpostiviestiin henkilökohtaisesti. Huomioi, että vastauksen lähettämiseen voi mennä 2-3 arkipäivää.


Kysymykset tai valitukset

Voit ohjata kaikki henkilötietojesi luovuttamista koskevat kysymykset tai valitukset yksityisyydestä vastaavalle yhteyshenkilöllemme. Tutkimme henkilötietojesi käyttöä tai luovuttamista koskevat valitukset tai kiistat ja pyrimme ratkaisemaan ne 45 päivän kuluessa valituksesi vastaanottamisesta. Mikäli sinulla on ratkaisematon yksityisyyteen tai tiedon käyttöön liittyvä huolenaihe, joka emme ole käsitelleet tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen kiistanratkaisuelimeen (veloituksetta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Joidenkin ehtojen nojalla, jotka on kuvattu täydellisesti yksityisyyskilven verkkosivustolla [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], voit turvautua sitovaan välimiesmenettelyyn, kun muita ratkaisumenettelyjä on sovellettu kattavasti.  


Palkintojen voittokäytäntö ja yksityisyystakuu

Paneelin jäsenten ja muiden kyselyihin osallistujien joukosta arvotaan sattumanvaraisesti henkilöitä, jotka voivat voittaa palkintoja osallistumalla kyselyihin, mielipidemittauksiin ja muihin kampanjoihin. Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Katso lisätietoja Käyttäjäehdot‑sivulta. Muille kuin paneelin jäsenille annetut raha- ja muut palkinnot lähetetään voittajille suoraan. Toluna julkaisee voittajien käyttäjätunnukset seuraavissa paikoissa: toluna.com -sivustolla, Tolunan omistamissa blogeissa, sovelluksessa ja Tolunan uutiskirjeissä.


Ilmoitus muutoksista

Jos päätämme muokata yksityisyyssuojaamme, ilmoitamme muutokset tässä yksityisyyssuojalausunnossa, kotisivulla ja muissa mielestämme sopivissa paikoissa, jotta sinä tiedät, minkälaisia tietoja keräämme, miten tietoa käytämme ja missä tilanteissa, jos tarpeen, paljastamme ne.
Pidätämme oikeuden muokata tätä yksityisyyssuojaa milloin tahansa, joten käy lukemassa se säännöllisesti. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän yksityisyyssuojaan, ilmoitamme niistä täällä, sähköpostitse tai ilmoituksella kotisivullamme ennen muutoksen astumista voimaan.


Turvallisuus

Sovellamme tiukkoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että tietojesi kaikki näkökohdat pidetään salaisina. Pääsy henkilötietoihin on rajattu vain tärkeimpiin työntekijöihin. Verkkosivustomme tarkistetaan säännöllisesti ja sitä voi käyttää ainoastaan salasanakäytäntömme kautta. Emme koskaan pyydä sinulta rahoitustietoja, kuten luottokorttisi numeroa, tai muita arkaluonteisia tietoja, kuten sosiaaliturvatunnustasi, käytettäväksi osana tutkimustamme. Meitä voidaan kuitenkin vaatia laissa pyytämään sosiaaliturvatunnustasi tai muuta valtion myöntämää tunnusta noudattaaksemme raportointiin liittyviä lakeja ja asetuksia, mikäli vastaanotat tutkimuspalkkioita. Käytämme SSL-salausta kerätessämme tai siirtäessämme tällaisia arkaluonteisia tietoja.  


Omistajanvaihdokset

Koska kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti, saatamme myydä tai ostaa omaisuutta. Tällaisten liiketoimien aikana Tolunan oikeus ottaa yhteyttä paneeliensa jäseniin ja käyttäjäprofiilissasi vapaaehtoisesti antamasi tiedot ovat yleensä yksi siirretyistä liiketoimintaeduista. Koko Tolunan tai lähes kaiken sen liikeomaisuuden (mukaan lukien paneelimme) myynti tai siirto tehdään vain taholle, joka suostuu toimimaan yksityisyyssuojamme olennaisten ehtojen mukaan. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja/tai sivustollamme olevalla, näkyvällä ilmoituksella mahdollisista omistajanvaihdoksista.


Linkit

Silloin tällöin saatamme tarjota vierailijoille linkkejä muille sivustoille. Toluna ei tarkasta eikä ole vastuussa näiden sivustojen yksityisyyssuojien sisällöstä tai vaikutuksista.


Kertakirjautuminen

Voit kirjautua sisään sivustollemme käyttämällä kirjautumispalveluita, kuten Facebook Connect- tai Open ID -tunnisteen tarjoajaa. Nämä palvelut varmentavat henkilöllisyytesi ja antavat sinun jakaa joitain henkilötietoja kanssamme, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi kirjautumislomakkeemme täyttämiseksi. Palvelut, kuten Facebook Connect, antavat sinun julkaista tietoja toiminnastasi tällä verkkosivustolla profiilisivullasi jakaaksesi ne muiden verkostosi jäsenten kanssa.  

 

Suositus

Mikäli päätät käyttää suosituspalveluamme kertoaksesi ystävälle sivustostamme, pyydämme sinulta ystäväsi nimeä ja sähköpostiosoitetta. Sinun tulee varmistaa, että ystäväsi on antanut suostumuksensa sähköpostiosoitteensa luovuttamiseen, ennen kuin teet sen. Lähetämme sitten ystävällesi yhden sähköpostin, jossa hänet kutsutaan tutustumaan sivustoomme. Säilytämme tätä tietoa ainoastaan lähettääksemme tämän yhden sähköpostin sekä suositusohjelman menestyksen seuraamiseen. Ystäväsi voi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa privacy@toluna.com pyytääkseen tämän tiedon poistamista tietokannastamme.


Lisää/tuo kontakteja

Edellyttäen että sinulla on lupa siihen, voit tuoda yhteystietoja Outlook-osoitteestasi tai muun sähköpostitilin osoitekirjasta kutsuaksesi heitä liittymään jäseneksi sivustollemme. Keräämme sen sähköpostin käyttäjätunnuksen ja salasanan, josta haluat tuoda tällaisia yhteystietoja ja käsittelemme tällaisia tietoja yllä olevan lausekkeen mukaisesti, joten on tärkeää, että henkilöt, joiden yhteystiedot olet tuonut, ovat antaneet sinulle luvan tehdä näin. Mikäli uskot, että joku yhteystiedoistasi on luovuttanut meille henkilötietojaan ja haluaisit pyytää, että ne poistetaan tietokannastamme, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@toluna.com.

 

Mobiilisovellus

Kun lataat ja käytät mobiilisovellustamme, keräämme automaattisesti käyttämäsi laitetyypin järjestelmään ja suorituskykyyn liittyvät tiedot, käyttöjärjestelmän version, laitetunnisteen ja laitteiston käyttötilastot, kuten CPU, RAM, säilytys ja sovellusversio. Käytämme mobiilisovelluksen kautta keräämiämme tietoja tämän tietosuojakäytännön ehtojen ja alla olevien kohtien mukaisesti.
Lähetämme sinulle ajoittain push-ilmoituksia [ilmoittaaksemme sinulle tutkimuksista ja tiedustellaksemme mikäli olet kiinnostunut osallistumaan näiden käyttäjäehtojen mukaisiin markkinatutkimuksiin]. Mikäli et halua enää vastaanottaa tämäntyyppisiä viestejä, voit asettaa ne pois päältä laitetasolla. Varmistaaksemme, että vastaanotat asianmukaiset ilmoitukset, meidän täytyy kerätä laitteestasi tiettyjä tietoja, kuten käyttöjärjestelmä ja käyttäjän tunnistamiseen liittyvät tiedot. 


Mobiilianalytiikka

Käytämme mobiilianalytiikan ohjelmistoja ymmärtääksemme mobiilisovelluksemme toimintaa paremmin puhelimessasi. Tämä ohjelmisto saattaa tallentaa tietoja, kuten sovelluksen käyttötiheys, sovelluksen sisäiset tapahtumat, koostettu käyttö, suorituskykyyn liittyvät tiedot ja sovelluksen lataamisen sijaintipaikka. Emme yhdistä analytiikkaohjelmistossa säilyttämiämme tietoja mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin, joita lähetät mobiilisovelluksen sisällä.


Maantieteellinen sijainti

Keräämme tietoa sijaintiisi perustuen arvioidaksemme käyttäjämaan, jotta voimme ohjata vierailijan oikealle maasivulle. Jaamme tämän tiedon ainoastaan karttapalvelujen palveluntarjoajan kanssa ja yksinomaan tämän palvelun tarjoamista varten.
Voit sanoutua irti sijaintipohjaisista palveluista koska tahansa vaihtamalla asetusta laitteessa tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@toluna.com.


SMS-tietojen antaminen

Voimme saattaa palvelun saataville kolmansien osapuolten kautta, joiden toimesta voit vastaanottaa viestejä langattomaan laitteeseesi tekstiviestipalvelun kautta ("SMS-palvelu"). Palveluntarjoajasi normaalit data- ja viestihinnat pätevät kaikkeen SMS-viestinvaihtoon. Kaikki maksut laskutetaan ja ovat maksettavissa mobiilipalveluntarjoajallesi. Vakuutat, että olet sen laitteen valtuutettu omistaja, joka viestejä vastaanottaa, sekä olet valtuutettu hyväksymään asiaankuuluvat maksut. Tieto jonka saamme sinusta SMS-palvelun yhteydessä saattaa sisältää nimesi, osoitteesi, matkapuhelinnumerosi, palveluntarjoajasi nimen, sekä päivämäärän, ajan ja viestiesi sisällön. Edellä mainittua informaatiota käytetään tämän toimintaperiaatteen mukaisesti. Mikäli maksuja veloitetaan langattoman laitteesi laskuissa, saatamme tarjota verkko-operaattorillesi asiaankuuluvaa informaatiota yhteydestä. Puhelinoperaattorisi ja muut palveluntarjoajat saattavat myös kerätä tietoa langattoman laitteen käytöstäsi, ja heidän toimintaansa ohjaa heidän omat käytäntönsä. Tiedostat ja hyväksyt, että tekstiviestipalvelu tarjotaan langattomien järjestelmien kautta, jotka käyttävät radiota (ja muita keinoja) välittääkseen tietoliikennettä monimutkaisten tietoverkkojen yli. Emme ole vastuullisia mistään viivästyksistä tekstiviestien vastaanottamisessa, sillä viestin välitys riippuu verkko-operaattorisi toimivasta tiedonsiirrosta. Tekstiviestipalvelut tarjotaan sellaisina kuin ne ovat. Emme takaa, että SMS-palvelun käyttösi on yksityistä tai tietoturvattua, emmekä ole vastuullisia mistään mahdollisesti kokemastasi yksityisyyden tai tietoturvan puutteesta. Olet täysin velvollinen pitämään huolta varotoimista ja sellaisista turvatoimien huolehtimisesta, jotka parhaiten sopivat tilanteeseesi sekä SMS-palvelun aiottuun käyttöön. Voit perua tekstiviestikutsut milloin tahansa menemällä Toluna-tilillesi ja poistamalla ruksin kohdasta "Suostun vastaanottamaan kyselykutsuja tekstiviestitse".
 


Vastuuvapauslauseke

Voimme luovuttaa henkilötietoja, kun sitä vaaditaan tai siinä hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeellista sovellettavan lainsäädännön tai sivustomme laillisten prosessien noudattamiseksi.


Lasten yksityisyys

Toluna ei tietoisesti kerää alle 13-vuotiaiden lasten tietoja ilman heidän vanhempiensa, laillisen huoltajansa tai lapsen hoidosta vastuussa olevan henkilön lupaa. Kriteerit täyttävät “teinit” (13–17-vuotiaat henkilöt) voidaan ajoittain kutsua osallistumaan nuorisopaneeliimme.  Noudatamme COPPAn, EU:n “turvallisemman internetohjelman” ja ESOMARin ohjeita lasten ja nuorten tutkimusten osalta. 
 

Tietosuojayhteys:

Privacy Officer
Toluna SAS
1 bis rue Collange
92593 Levallois-Perret Cedex
France
Email: privacy@toluna.com

 

OK
Peruuta
Työskentelemme asian parissa...
Kun lataat kuvan, sivustomme näyttää paremmalta.
Lähetä